Nicole Richie elsker frygtløs Beyoncé

torsdag d. 30. august 2012 kl: 18. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Foto: (Funfused)

 

Nicole Richie elsker hvor “frygtløs” Beyonce Knowles er med hendes mode valg.
Mode designeren som blev opdraget af Lionel Richie og hans dengang kone Brenda Harvey, indrømmer at hun elsker hvor “frygtløs” ‘girls’ hitmageren og vil altid holde sig opdateret med hvad hun optræder i.

Læs også: Beyoncé: Jeg klipper og farver mit eget hår

Hun sagde: “Jeg er en fan af hvem som helst som er så frygtløs med deres udseende som Beyonce er. Jeg er altid spændt på at se hvad hun har på.”

Anmeldere ikke tilfredse med Beyoncé og Jay-Z

Når det kommer til hendes egen stil, siger Nicole at hun allerede er opmærksom på at det faktum at hun vil fortryde hvad hun bærer nu i fremtiden.

Hun jokede: “Min garderobe har været igennem så mange stadier. Da jeg var barn, var der en underlig-sokke fase; min mor var for pinligt berørt til at tage mig med ud. Når jeg er 40 vil jeg sige, ‘Hvad tænkte jeg på da jeg var 30?’ ”

Læs også: Nicole kom til skade

Men hun indrømmer, mens hun kan være modig nok til at vide, at hun vil fortryde fremtidige valg i fritidstøj, føler hun ikke det samme om kjoler på den røde løber.

Jay-Z og Beyoncé med vild overraskelse: Kærligheden blomstrer

Hun tilføjede til InStyle magazine: “Jeg er en kujon med røde løber beklædning. Hvis jeg er nervøs omkring noget, så tager jeg det ikke på. Jeg bar en smuk Julien Macdonald kjole til Golden Globes. Perlerækken var så tung, men jeg elskede det.”

Kan du godt lide personligt mode, så er denne modeblog lige noget for dig: RebecaOrtiz.dk

Del din kommentar

Forsiden lige nu