Niels Arden Oplev gav Hollywoodstjerne glæden tilbage

torsdag d. 6. juni 2013 kl: 8. 02 Af: Ritzau Fokus
 

- Niels har virkelig en kærlighed til at skabe film, og det kan man mærke. Jeg havde selv glemt den kærlighed, for jeg var blevet så vant til bare at lave kopier af det, der skulle være gode film. Han mindede mig om, at det her handler om at have det sjovt, siger Terrence Howard. Foto: AP/Matt Rourke / POLFOTO

Dansk instruktør tilfører intet nyt i Hollywood-gyser

Skuespilleren Terrence Howard gik markant ned i løn for at være med i Niels Arden Oplevs nye film.

“Big Momma’s House”, “Crash” og “Iron Man”. Det er bare nogle af de store film, skuespilleren Terrence Howard før har været med i.

Og han har fået gode penge for det. Men for Hollywood-stjernen er penge ikke alt, og derfor kan han ses i den danske instruktør Niels Arden Oplevs amerikanske drama “Dead Man Down.”

På rollelisten er også den irske stjerne Colin Farrell.

– Jeg sagde ja til filmen, fordi jeg gerne ville arbejde sammen med Colin og sammen med Niels, siger Terrence Howard til Ritzau.

– Jeg har fået mindre i løn på denne film end på 90 procent af alle dem, jeg har været med i, men dét, jeg har fået som menneske ved at være med, er mere, end jeg nogensinde havde forestillet mig, fortæller skuespilleren.

I filmen spiller han en gangster, der finder ud af, at en af hans nærmeste vil ham til livs.

Skuespilleren var under optagelserne meget imponeret af den danske instruktør.

– Niels har virkelig en kærlighed til at skabe film, og det kan man mærke. Jeg havde selv glemt den kærlighed, for jeg var blevet så vant til bare at lave kopier af det, der skulle være gode film. Han mindede mig om, at det her handler om at have det sjovt, siger Terrence Howard.

Gerne et nyt samarbejde

Han håber, at han kan få lov at arbejde sammen med Niels Arden Oplev igen.

– Vi har talt om det. Jeg sagde til ham, at jeg ville lave denne her film, hvis han til gengæld ville arbejde sammen med mig i fremtiden. Nu har jeg gjort mit arbejde, så nu er det op til ham.

Filmen “Dead Man Doan” har premiere i Danmark den 6. juni.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu