Nik & Jay tager på Arena Tour

onsdag d. 7. september 2016 kl: 15. 15 Af: Elo Christoffersen

Efter en ualmindelig vellykket sommerturné ude på de danske festivaler er det nu blevet tid til forandring.

Livekoncerten er en disciplin, som Nik & Jay altid har været drevet af, siden eventyret begyndte for 15 år siden. Denne gang gælder det en stort anlagt Arena Tour i foråret 2017.

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

Den gigantiske bølge af energi og kærlighed, som Nik & Jay har mødt denne sommer på bl.a. Grøn Koncert, Nibe Festival og Smukfest, skal nu gives tilbage til deres trofaste publikum; mere musik, mere show, mere magi, tættere på, rent og råt – og altid med hjertet på det rette sted.

Turnéen skydes i gang i Odeon Arena i Odense og fortsætter derefter rundt i Jylland, med et enkelt stop på Sjælland, når de besøger Næstved Arena.

Forud for sommerturnéen udgav Nik & Jay ny musik for første gang i næsten to år. Med den nye single ’Magisk’, der sprudler af energi har Nik & Jay endnu engang bevist sig som et altid nytænkende makkerpar. ’Magisk’, som lige nu ligger #2 på den danske Airplay Chart, fik følgeskab af rap-tracket ’Frels Mig’, der skulle stå i skarp kontrast til det poppede radionummer.

Efter at have spredt deres magi udover den danske sommer, er Danmarks største pop-duo nu klar til, at tage på tour igen i 2017.

Boing Boing: Jay køber luksuslejlighed

Nik & Jay Arena Tour 2017

24.03 Odeon Odense, Odense C
25.03 Aalborghallen, Aalborg
31.03 Arena Næstved, Næstved
01.04 Tinghallen, Viborg
07.04 Tobakken, Esbjerg
08.04 Ceres Arena, Aarhus

Billetsalget starter torsdag den 8. september klokken 10.

Del din kommentar

Forsiden lige nu