Nik & Jay er tilbage

søndag d. 26. juni 2016 kl: 13. 33 Af: Elo Christoffersen
Nik&Jay
Nik & Jay er tilbage med nyt musik. Pressefoto.

Danmarks største pop-duo er tilbage med ikke bare ét, men to helt nye numre.

Nik & Jay har netop udsendt ny musik. På Magisk sprudler de af forfriskende energi. Den uptempo og edgy popproduktion viser endnu engang nye musikalske sider af det uundgåelige og altid nytænkende makkerpar.

Magisk får følgeskab af rap-tracket Frels Mig, der er fuld af kontraster; et positivt, opløftende tekstmæssigt budskab om at holde fast i det der er ægte, blandet musikalsk med tunge beats og et flabet ’drop’.

Nik & Jay forklarer selv om de to numre:

– Magisk indeholder alt det vi godt kan lide ved at lave musik. Det er gåsehud, bund, melodi, følelser, rap, sang og man kan danse til det! Frels Mig er vovet, kækt og BANG! Så rammer man.

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

Efter den store succes med albummet ’United’ og massiv tour-aktivitet valgte Nik & Jay, at ”lave en Houdini” i 2014 og forsvandt ned i studiet og ind i sig selv med et fælles ønske om at komme ud på den anden side som en endnu stærkere duo med noget musik, der skulle føles både rigtigt og magisk. Og nu er de tilbage!

Boing Boing: Jay køber luksuslejlighed

Jay fortæller, at den overrumplende modtagelse duoen fik, da de tog hul på årets festival-tour i Jelling, blev den udslagsgivende faktor for at ny musik ikke længere kunne holdes tilbage:

– Vi var faktisk i tvivl om vi skulle tage på tour. Men vi valgte at gøre det – og det føles 100% rigtigt! Man kan ikke fucke med noget så simpelt som kærlighed og det er netop, hvad vi får, når vi spiller live og ny musik er vores måde at gengælde den kærlighed!

Del din kommentar

Forsiden lige nu