Nikita Klæstrup som vært for Paradise All In

onsdag d. 15. februar 2017 kl: 17. 02 Af: Elo Christoffersen

På tirsdag blænder TV3 op for endnu en sæson af Paradise Hotel. Igen i år suppleres programmet med endnu mere unikt Paradise-indhold på Viasats gratis streamingtjeneste Viafree.

Paradise Hotel er kæmpestort på nettet.

I år lægger TV3 endnu mere unikt Paradise-indhold ud.

Paradise Hotel-deltager flipper ud: Bliver skidt på

På streamingtjenesten Viafree serveres magasinet Paradise All In mandag til torsdag.

Her går Nikita Klæstrup til kanten og ofte over den, når hotellets gæster via sjove klip forvandles til Disney-figurer, gøres til musikstjerner og testes i quizzer.

Unikke klip

All In er seernes Paradise Hotel-koncentrat med unikke klip ikke sendt på tv, og hvor man kan grine sig igennem dagens afsnit, men også få sneak-peeks på, hvad der kommer til at ske fremadrettet i Paradise Hotel.

– Vi oplever stor interesse for alt indhold relateret til Paradise Hotel, som efterhånden har udviklet sig til at være et multiplatformsunivers. Derfor investerer vi i – og udvikler, endnu mere Paradise-indhold til Viafree, der både styrker vores produkt og møder seerne på de platforme, de benytter. Med Nikita Klæstrup er vi overbeviste om, at vi har fundet den helt rigtige vært til at løfte Paradise All In yderligere, siger Kenneth Kristensen, VP Programming.

Dermed kan seerne glæde sig til masser af Paradise All In med Nikita Klæstrup ved roret.

Sådan: Så er der "sex" på Paradise Hotel

– Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med jobbet som vært på Paradise All In. Jeg elsker reality tv. Det er min guilty pleasure, så det er et match made in heaven, fortæller vært Nikita Klæstrup i en pressemeddelelse.

Paradise All In publiceres mandag til torsdag klokken 12 på Viafree.dk. Paradise Hotel vises tirsdag til torsdag klokken 22 på TV3 og Viaplay.

Del din kommentar

Forsiden lige nu