Nikita utilpas: Dreng stak Iphone op i hovedet og filmede

torsdag d. 22. september 2016 kl: 9. 21 Af: Elo Christoffersen

En dreng stak i aftes sin Iphone op i hovedet på Nikita Klæstrup og hendes veninde inde i Fitness World og filmede dem.

Politiker og blogger Nikita Klæstrup fik sig torsdag aften en ubehagelig oplevelse i Fitness World i København.

Mens hun trænede sammen med en veninde kom en teenager-dreng hen til dem. Han stak sin Iphone helt op i hovedet på dem og filmede dem. Imens siger han:

Dagens Babe kunne være landets mest hotte politiker

– Det er Ekstra Bladet live. Har I nogle kommentarer?

– Jeg bliver meget utilpas og vender ryggen til for at undgå at blive filmet. Louise tager telefonen fra ham, sletter videoen + en anden video de havde filmet. Derudover informerer hun om at man faktisk ikke må filme folk på den måde. Drengene går og vi vender tilbage til vores træning, skriver Nikita Klæstrup på Facebook.

Personalet blev informeret om hændelsen. Nikita Klæstrups veninde konfronterede sammen med en fra personalet drengene. I følge sagde den ene af drengene:

– Hvad hvis man bare er fan?.

Klæstrup: -Respekter mit privatliv

Nikita Klæstrup forklarer på Facebook, at hun størstedelen af tiden møder søde mennesker:

– Men at komme hen til mig, og begynde at filme mig uden at have fået tilladelse er så grænseoverskridende og respektløst, skriver hun og tilføjer:

Nikita Klæstrup havde valget mellem reality og gymnasiet

– Jeg er et menneske – ikke et dyr i zoologisk have. Det er en helt syg holdning at have: at føle sig så berettiget til et andet menneske at man ville filme og tage billeder af dem uden tilladelse. Ligegyldig hvor mange billeder og videoer jeg deler fra mit liv, så har du ikke ret til at få mere, bare fordi at jeg er en offentlig person. Jeg har lige så meget ret til mit privatliv som enhver anden. Vær sød at respektere det, slutter Nikita Klæstrup.Del din kommentar

Forsiden lige nu