Blikfang: Nøgen dansk sangerinde søger Youtube-følgere

torsdag d. 5. juni 2014 kl: 14. 37 Af: Uffe Dahl
 
Aura Dione

Med dette frække billeder forsøger den danske sangerine Aura Dione at trække seere til sin Youtube-kanal. Foto: Twitter.

Den danske sangerinde Aura Dione, der specielt i Tyskland er et kæmpe navn, forsøger nu at trække følgere til sin youtube-kanal: Hun lokker med det nøgne look.

På Twitter sendte hun overstående billede ud, hvor hun kun er iført et par knaldrøde højhælede sko. Og med mindre der er tale om dygtig fotomanipulation, så fremgår det med tydelighed at Aura er særdeles veldrejet!

Musikstjerne og milliardær i bitter strid: Nu er der nyt

Den 29-årige sangerinde deltog i 2001 som 16-årig i den første danske sæson af Popstars. Hun debuterede med albummet Columbine i 2008. Albummet modtog guld for 15.000 solgte eksemplarer i Danmark.

Debutalbummet blev også udgivet i Tyskland, hvor hun i 2009 fik et #1-hit med singlen “I Will Love You Monday (365)”, der modtog platin for 300.000 solgte eksemplarer i Tyskland. Aura udgav sit andet album, Before the Dinosaurs, den 7. november 2011. Singleforløberen, “Geronimo” gik ind som #1 på hitlisten i Tyskland, og blev samtidig også hendes første #1-hit i Danmark.

Det er første gang, en dansker er gået direkte ind som #1 på singlehitlisten i Tyskland.

Mystisk: Derfor afbrød dansk sangstjerne koncert

Du kan følge Aura på hendes Youtube-kanal her.

Kilde: Wikipedia.

Del din kommentar

Forsiden lige nu