Norge rakker ned på Britney

tirsdag d. 11. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Endnu en gang må Britney Spears tage mod meget hård kritik. I går optrådte Britney for 8000 fans i Oslo Spectrum. Aviserne skriver endnu en gang, at koncerten var skuffende, og at de havde forventet mere af hende. De skriver, at hun virkede udslidt og ligeglad med at stå på scenen. Historien omkring The Onyx Hotel manglede sammenhæng, og jazzversionerne af Oops I Did It Again og Baby One More Time fik folk til at tænke på, om de ikke bare skulle forlade koncerten.

Alex Vargas spiller på Plænen i Tivoli for første gang Joachim og Marie afslører: Dette rørte os virkelig

De kalder hele showet forkasteligt, og mener desuden at der var alt for megen kropsfokusering. De var rent faktisk kun tilfredse med det sidste af koncerten, hvor Britney gav den hele armen med fantastisk dans, og konfetti blev skudt ud over publikum, akkurat som i Forum.

Hvis journalisterne havde taget sig tid til at spørge publikum om oplevelsen, så ville de nok fortælle noget helt andet. På billederne fra Spectrum kan man igen se en frisk, glad og veloplagt Britney, der giver et fantastisk show. “Pressen ser ikke på hende på samme måde som fansene gør. De bliver slæbt ud til koncerten selv om de ikke kan lide hende, og derfor sviner de hende til. I stedet for at nyde et virkeligt godt show, så sidder de og tænker over alt det dårlige de nu kan finde på,” blev der udtalt af nogle fans efter koncerten.

Del din kommentar

Forsiden lige nu