Norsk kronprins jubler med medaljevindere

torsdag d. 15. februar 2018 kl: 11. 45 Af: Ritzau Fokus og Jesper Werge, jw@kendte.dk

Den norske kronprins Haakon er selv en habil skiløber - men torsdag var det nu medaljevinderne ved vinter-OL, som kronprinsen jublede med.

Der var flere medaljer til Norge, da mændenes styrtløb ved vinter-OL i Sydkorea natten til torsdag blev afgjort.

Aksel Lund Svindal vandt mændenes styrtløb, og det er første gang nogensinde, at Norge kan prale af at have en olympisk mester i styrtløb.

Men det var ikke den eneste medalje, som Norge hev hjem.

Se det søde billede: Kronprinspar på cykeltur

Sølvet gik til Svindals ven og træningsmakker, Kjetil Jansrud.

Kronprinsen var på plads

På plads til at fejre den norske dobbelttriumf var den norske kronprins, Haakon, som efterfølgende jublede med de to atleter.

Det øjeblik blev foreviget på et billede, som det norske kongehus har delt på Instagram.

– Kronprinsen jubler med Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud efter guld og sølv i herrerens styrtløb, skriver kongehuset til billedet.

Frederik skulle også have været der

44-årige kronprins Haakons officielle program for vinter-OL i Sydkorea strækker sig fra tirsdag den 13. februar til og med torsdag den 15. februar.

Danske kronprins Frederik skulle også have været til stede under vinter-OL, men han blev fløjet hjem til Danmark, da prins Henriks tilstand blev alvorligt forværret.

Prins Henrik gik bort tirsdag aften.

Se kronprinsen juble med de norske atleter her:

Dobbeltseier og tidenes første norske OL-gull i utfor: Kronprinsen jubler med Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud etter gull og sølv i herrenes utforrenn i dag. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix. #pyeongchang2018 #kronprinshaakon #olympics #teamnorway

Et opslag delt af Det Norske Kongehus (@detnorskekongehus) den


Royal rutsjetur: Disse par har genfundet kærligheden

Stor norsk OL-dag: Kronprinsen møtte gullmedaljevinner Ragnhild Haga og Marit Bjørgen som tok bronse på 10 km fristil for kvinner. Foto: Erik Røste #pyeongchang2018 #kronprinshaakon #olympics #teamnorway

Et opslag delt af Det Norske Kongehus (@detnorskekongehus) den


Snart er det medaljeseremoni i Sør-Korea. Her sitter Kronprinsen backstage med @marenlundby – storfavoritten som stod imot presset og tok Norges andre OL-gull i Pyeongchang. Foto: Erik Røste #pyeongchang2018 #kronprinshaakon #olympics #teamnorway

Et opslag delt af Det Norske Kongehus (@detnorskekongehus) den


Del din kommentar

Forsiden lige nu