NorthSide afslører topnavne

onsdag d. 27. januar 2016 kl: 14. 30 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Chemical Brothers gæster årets NorthSide Festival. Pressefoto

Chemical Brothers gæster årets NorthSide Festival. Pressefoto

Der er lagt op til 80’er-stemning og elektronisk fest til årets NorthSide

Hits som ”Setting Sun”, ”Block Rockin’ Beats”, ”Go”, ”Hey Boy Hey Girl”, ”Galvanize” og ”Let Forever Be” har sikret The Chemical Brothers gigantisk mainstream-succes, og deres opfindsomme og vildt intense shows skaber altid en kæmpe fest.

Danske hitmagere anbefaler: Det skal vi se på festivalerne

Sidst de kemiske “brødrene” gæstede Danmark var i 2008, så det bliver et længeventet gensyn med den engelske duo, der sidste år udsendte det kritikerroste album ”Born in the Echoes”.

The Chemical Brothers spiller fredag på NorthSide 2016.

Banebrydende 80’er-band

Gennem fire årtier har Duran Duran haft et væld af hits og et salg af svimlende 100 millioner plader. Deres musikvideoer var banebrydende i 80erne og ikoniske i dag, og senest har de udsendt det roste album ”Paper Gods”, hvor både Janelle Monáe og Jonas Bjerre fra Mew medvirker.

De er måske verdens største popband og legenderne bag ”Rio”, ”Girls On Film” og ”Ordinary World”.

Duran Duran spiller søndag på NorthSide 2016.

Northside byder velkommen med bondage og bryllup

Tårnhøje forventninger

– Vi har haft stor succes med elektroniske nattefester med navne som Justice og Underworld, og derfor er forventningerne til showet med The Chemical Brothers ærlig talt tårnhøje. Men jeg tør også godt garantere, at der bliver knald på, når Duran Duran går på søndag aften. De har så sindssygt mange hits, at det kun kan blive en vild fest, siger talsmand for NorthSide, John Fogde i en pressemeddelelse.

Det foreløbige line-up for NorthSide 2016 er nu som følger: Beach House, Beck, Bernhoft, Bloc Party, C Duncan, Caribou, Damien Rice, Deftones, Duran Duran, Iggy Pop, Jamie xx, Lukas Graham, Malk de Koijn, Sigur Rós, The Chemical Brothers, The Minds of 99, Ukendt Kunstner, Unknown Mortal Orchestra, Velvet Volume, Wilco, Yeasayer og Yelawolf.

Del din kommentar

Forsiden lige nu