Northside mister hovednavn

torsdag d. 7. maj 2015 kl: 17. 32 Af: Ritzau Fokus
 
Problemer med stemmen tvinger Sam Smith til at blive opereret.

Problemer med stemmen tvinger Sam Smith til at blive opereret. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

NorthSide mister et af sine hovednavne til årets festival. Britiske Sam Smith har aflyst sin koncert på grund af problemer med stemmen.

Den britiske popstjerne Sam Smith er på grund af problemer med stemmen tvunget til at aflyse adskillige koncerter. Det rammer også sommerens første store danske festival, hvor Sam Smith var booket til at optræde.

Danske hitmagere anbefaler: Det skal vi se på festivalerne

Det skriver NorthSide torsdag i en pressemeddelelse.

Det er en overanstrengelse af stemmebåndene, som sangeren i april pådrog sig, der nu tvinger den 22-årige popkomet til aflyse koncerter på stribe og i stedet lægge sig under kniven.

– Jeg er meget ked af at måtte fortælle at efter at have kæmpet med at få restitueret mine stemmebånd, er de desværre ikke blevet bedre, og jeg har derfor brug for en operation, skriver sangeren i en pressemeddelelse.

– Jeg er helt ødelagt over at skulle melde afbud til alle de koncerter og events, jeg skulle have spillet til. Lægerne siger, at jeg kan være tilbage om 6-8 uger, og jeg glæder mig til igen at kunne synge for jer, skriver han desuden.

Også hos den aarhusianske festival er skuffelsen stor.

– Vi er helt utroligt kede af, at Sam Smith ikke når at blive rask inden koncerten på NorthSide. Det er meget ærgerligt, men da hans helbred trods alt er det vigtigste, har vi fuld forståelse for, at han bliver nødt til at aflyse, skriver talsmanden for NorthSide, John Fogde, i pressemeddelelsen.

Northside byder velkommen med bondage og bryllup

Han lover, at festivalen nu vil lede efter et andet hovednavn som erstatning.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu