Nu blander Anistons inderkreds sig i Brangelina-bruddet

torsdag d. 29. september 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus

Stjernens veninde Courteney Cox og mand, Justin Theroux, raser over, at Aniston er trukket ind i Pitts brud.

Efter 12 års forhold, hvoraf to af dem var som mand og kone, bekendtgjorde Angelina Jolie tidligere i september, at hun og Brad Pitt skal skilles.

Jolie begærede skilsmisse af hensyn til “familiens velbefindende” og søger samtidig fuld forældremyndighed over parrets seks børn.

Jennifer Aniston har fødselsdag i dag: Hun er tæt på at fylde rundt

Parret mødte hinanden under indspilningerne til “Mr. & Mrs. Smith” i 2004, og kort tid efter Pitts skilsmisse fra “Venner”-stjernen Jennifer Aniston stod han og Jolie frem som kærester.

Cox forsøger at beskytte veninden

Selv om Aniston for længst har fundet kærligheden på ny i ægteskabet med skuespilleren Justin Theroux, er trekantsdramaet mellem hende, Jolie og Pitt atter hvirvlet op igen, så nu forsøger Anistons “Venner”-veninde Courteney Cox at beskytte skuespillerinden.

– Jeg synes, vi forværrer det ved overhovedet at tale om det. Hun har intet med det at gøre, raser Cox nu kortfattet i en kommentar til mediet Entertainment Weekly.

Aniston forholder sig tavs

Selv har Aniston forholdt sig tavs, men hendes nuværende mand, Justin Theroux, har for nylig også knyttet en kommentar til Brangelina-bruddet og ligesom Cox raset over, at Aniston bliver trukket ind i det.

– Det er nonsens. Og det er chokerende, hvordan det er blæst op, når der sker langt mere alvorlige ting i verden, sagde 45-årige skuespiller til The Business Insider.

Anistons mand droppede audition: Kunne have mødt hende 14 år før

– Som skilsmissebarn ved jeg, hvor forfærdeligt det er for børnene, og det er egentlig det eneste, man kan sige, sagde han.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu