Nu er det seriøst: Rimmer møder svigerfamilie

fredag d. 9. oktober 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Lasse Rimmer annoncerede forholdet med 23-årige Line Hoffmeyer på Facebook 22. september.

Lasse Rimmer annoncerede forholdet med 23-årige Line Hoffmeyer på Facebook 22. september. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/Polfoto

Den 43-årige komiker har taget forholdet til sin 23-årige kæreste et skridt videre.

I den seneste tid har Lasse Rimmers kærlighedsliv skabt overskrifter, først fordi han datede den 20-årige politisk engagerede blogger Nikita Klæstrup og siden da han stod frem med sin nuværende, 23-årige kæreste.

Men det ser ud som om forholdet med den studerende Line Hoffmeyer er blevet seriøst. I hvert fald har Lasse Rimmer lagt et billede op, hvor han er ude sammen med sin nye svigerfamilie.

Kendis-komikers bryllup aflyst

– Menneskemagneten + svigerfamilie + promille, skriver Lasse Rimmer til billedet og hashtagger det med “tequila-shots”, “den slags torsdag” og “alt er godt”.

Det er tilsyneladende Lasse Rimmers kæreste, han har givet kælenavnet menneskemagneten. For en uge siden lagde den 43-årige komiker nemlig en selfie op af de to turtelduer med teksten “menneskemagnet + midaldrende mand”.

Det nyforelskede par annoncerede deres forhold på Facebook 22. september. Dagen efter langede Lasse Rimmer ud efter de folk, der ikke ville lade den store aldersforskel mellem de to ligge.

– Jeg bliver så. Træt. I ansigtet. Og det får mig kun til at se ældre ud, så stop nu bare dig selv, skrev den 43-årige komiker på Facebook.

Se Lasse Rimmers billede her:

Elton sagde selv stop til amning da han var omkring 9 mdr. så det havde jeg af en eller anden årsag også regnet m. at Billen ville gøre, men nej… Ingen børn er ens. Han kan ikke få nok af den fede bapssnaps og gør konstant alt han kan, for at nappe endnu en lunken lyn latte. Der er meget allergi på min kærestes side, og jeg er derfor SÅ glad for at jeg har været så heldig at kunne amme begge drenge i mere end de første seks måneder af deres liv. Mange kloge hoveder siger at det kan være medvirkende til at få udryddet allergien. Det krydser jeg fingrer for! Dog er jeg nu kommet der til, at jeg gerne snart vil have mine bryster tilbage!! Jeg synes faktisk også at det efterhånden er en stor Bille, der bare selv kommer og trækker op i trøjen for at drikke. Det finder jeg en smule grænseoverskridende, men d r bare min mening. Så når Tam Tam rykker til Århus sidst på måneden, og ungerne bliver i København m. deres far, har jeg besluttet at det vil være et oplagt tidspunkt at stoppe på. Til gengæld vil jeg virkelig komme til at savne de hyggelyde som følger med amningen 💕 #Nedtælling #bapsSnaps #lunkenLynLatte #denSødeFløde #BilleNortonRM #Snart16Mdr. #hyggelyde #IgotMilk #amning #ammenAltså #mælkebarenErStadigÅben #SidsteOmgang #ogJegKuBliveVed #huskAtDetIkkeErVerdensUndergangHvisIkkeDuKanAmme #enGodMorSidderIkkeIbrysterne #enGodMorLiggerIdenNærhedOgOmsorgDuGiverDitBarn

A video posted by Szhirley (@szhirleys) on


Dansk skuespiller springer ud som tv-vært

Og parrets selfie her:

Menneskemagnet + midaldrende mand. #detvirker #menneskemagneten #altergodt

A photo posted by Lasse Rimmer (@lasserimmer) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu