Nu er rocksangerens dødsårsag afsløret

lørdag d. 19. december 2015 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Velvet Relvolver-forsangeren Scott Weiland blev fundet død 3. december i en tourbus. Han blev 48 år.

Velvet Relvolver-forsangeren Scott Weiland blev fundet død 3. december i en tourbus. Han blev 48 år. Foto: Butch Comegys/AP

Rockstjernen Scott Weiland døde i begyndelsen af december af en livsfarlig cocktail af stoffer.

Velvet Revolver-forsangeren Scott Weiland blev i begyndelsen af december fundet død i en tourbus i Minneapolis i en alder af 48 år. Nu er dødsårsagen afdækket, og retsmedicineren kan konstatere, at rocksangerens liv endte på grund af en dødelig cocktail af stoffer og alkohol.

– Ovennævnte døde af forgiftning fra blandede stoffer. Kokain, ætanol og methylenedioxyamphetamine (MDA), står der i retsmedicinerens officielle erklæring ifølge E! News.

Politiet dropper narkoanklage mod rockstjerne

Retsmedicineren har konstateret, at den 48-årige musikers død var et uheld. Scott Weiland er flere gange tidligere blevet taget med hårde stoffer. I 1996 fik han en betinget dom for køb af crack, men da han i 1998 blev taget for besiddelse af heroin, røg han efterfølgende i fængsel.

Scott Weiland slog igennem som forsanger i bandet Stone Temple Pilots og blev siden sanger i den celebre gruppe Velvet Revolver sammen med rockikonerne fra Guns N’ Roses Slash, Duff McKagan og Matt Sorum samt Wasted Youth-musikeren Dave Kushner.

Bandmedlemmerne fra Stone Temple Pilots skrev en hyldest til af afdøde forsanger dagen efter hans død.

– Sammen har vi skabt en musikalsk arv, som har givet mange mennesker glæde og gode minder. Minderne er mange og betyder meget for os. Vi ved, at du havde gode og dårlige tider, og du kæmpede igen og igen. Det gjorde dig til den, du var. Du var mere talentfuld end ord kan beskrive. En del af det talent var også din forbandelse, skriver Stone Temple Pilots på Facebook, og ønsker det bedste for hans efterladte.

Se Facebook-opslaget her:

Dear Scott,Let us start by saying thank you for sharing your life with us. Together we crafted a legacy of music…

Opslået af Stone Temple Pilots på 4. december 2015

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu