Nu er stjernepar skilt: Sådan deler de rovet

onsdag d. 9. december 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Skuespillerparret har haft mere at dele end et gennemsnitligt dansk skilsmissepar. Melanie Griffith beholder for eksempel 6 biler efter bruddet, mens Antonio Banderas må nøjes med to.

Skuespillerparret har haft mere at dele end et gennemsnitligt dansk skilsmissepar. Melanie Griffith beholder for eksempel 6 biler efter bruddet, mens Antonio Banderas må nøjes med to. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Antonio Banderas og Melanie Griffith er nu officielt blevet skilt. Dokumenter fra retten viser, hvordan de har fordelt millionejendommene.

Skuespillerparret Antonio Banderas og Melanie Griffith er nu officielt blevet skilt efter næsten 20 års ægteskab. Det skriver avisen Los Angeles Times.

Stjerne skamferet: -Jeg fortryder min første plastikoperation

Det er efterhånden 18 måneder siden, at parret først fortalte omverdenen, at de gik fra hinanden, men alle detaljerne omkring deres fællesbo er først blevet redt ud nu.

Den spanske “Zorro” skal fremover betale Griffith i omegnen af 444.000 kroner om måneden i bidrag, og samtidig forpligter han sig til at betale datteren Stellas uddannelsesomkostninger frem til 2021, viser papirer, som avisen har fået adgang til.

De kommer nu nok til at klare den rent økonomisk begge. Melanie Griffith overtager deres fælles hus i skisportsmekkaet Aspen, mens Banderas fortsat kan smide fødderne op på sofabordet i deres andelslejlighed på Manhatten.

Parret ejede også en enorm villa i Los Angeles, som de nu har solgt for lige i underkanten af 110 millioner kroner, og de kan begge stikke halvdelen af det beløb i lommen.

På trods af de store summer, der har været på højkant, er skilsmissen forløbet fredeligt, lige siden de annoncerede deres planer om at gå hver til sit i juni 2014, hvor de gav udtryk for stor gensidig respekt.

Zorro-stjerne hasteindlagt med hjerteproblemer

– Vi har betænksomt og i fuld enighed besluttet os for at blive skilt efter næsten 20 års ægteskab. Det sker på en kærlig og venskabelig måde, der respekterer begge parter, vores familie og venner og den smukke tid vi har delt sammen, fortalte parret i den forbindelse.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu