Bryllup på vej: Nu får dansk målmand endelig sin supermodel

tirsdag d. 3. juni 2014 kl: 10. 33 Af: Ritzau Fokus
 
Den danske målmand hos Manchester United, Anders Lindegaard, skal giftes med sin modelkæreste Missé Beqiri på Mauritius. Det afslører sangerinden Saseline Sørensen på Instagram.

Den danske målmand hos Manchester United, Anders Lindegaard, skal giftes med sin modelkæreste Missé Beqiri på Mauritius. Det afslører sangerinden Saseline Sørensen på Instagram. Foto: Scott Heppell/AP

Den danske fodboldmålmand Anders Lindegaard er taget til øen Mauritius for at forsegle sin kærlighed til supermodel Missé Beqiri.

De har været forlovede siden januar 2014, men nu ser det ud til, at ægteskabet mellem den danske fodboldmålmand hos Manchester United, Anders Lindegaard, og supermodellen, svenske Missé Beqiri er en realitet.

Ægteskabet slut for model og målmand

Det afslører en ven af parret, sangerinden Saseline Sørensen, gennem en række billeder på det sociale billedmedie Instagram. Her kan man også se, at det kommende brudepar har valgt at lægge festlighederne på den eksotiske ferieø Mauritius i det Indiske Ocean.

– Godmorgen udsigt, skriver Saseline Sørensen til et billede af hotellets svømmepøl, og afslører i sine hashtags, at der er tale om dagen før parrets store dag, der altså skal stå onsdag den 4. juni.

Et andet billede af den vordende brud og tre gode veninder er næsten endnu mere afslørende.

– “Bride2Be” (den kommende brud, red.) skubbes i poolen, skriver sangerinden.

Kendt fodboldfrue er klar til reality

30-årige Anders Lindegaard og Missé Beqiri blev forældre til en søn, Julian, i december 2012.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu