Nu får Svampebob sin egen app

tirsdag d. 16. februar 2016 kl: 17. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Sådan ser interfacet ud i den nye app. Foto: Nickelodeon Play

Sådan ser interfacet ud i den nye app. Foto: Nickelodeon Play

De fleste forældre må nok indrømme, at en gang i mellem får ungerne lov til at sidde med en tablet eller smartphone og blive underholdt

Nu er der godt nyt til alle danske børn og familier, der mangler underholdning i vinterferien.

Tv-kanalen Nickelodeon lancerer nemlig sin app “Nickelodeon Play” i Danmark. Her kan man helt gratis se et stort udvalg af populære serier som SvampeBob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles og Cat & Sam direkte på sin smartphone og tablet.

Dansker vært ved verdens største awardshow for børn

App’en bliver hver eneste dag opdateret med nyt indhold og byder udover serierne også på skøre små videoklip, sjove spil, samt unikke ”behind the scenes”-klip, der kun kan ses via app’en.

– Vi ved, at børn i dag bruger mobile enheder i hjemmet, men også mens de sidder i bilen, når de er med forældrene ude at spise, ja hvor som helst de har brug for ekstra underholdning. I dag kræver børn indhold af høj kvalitet, der er nemt at se, og det har været udgangspunktet, da vi udviklede vores nye app. Ved hele tiden at tilføje nyt indhold, overraskelser og eksklusive klip, giver vi børnene en interaktiv oplevelse, der hver dag tilbyder noget sjovt og nyt, siger Daniel Andersson, Vice President Product & Marketing for Viacom Norden i en pressemeddelelse.

Dansk YouTuber skal møde Hollywood-stjerner

Stort hit i USA

Nickelodeon Play er udviklet i tæt samarbejde med børnene selv. Udviklerne har studeret børns adfærd og lyttet efter, hvad de gerne vil have. Og det har virket.

Siden lanceringen i USA er app’en blevet downloadet intet mindre i 17 millioner gange. Og app’ens brugervenlighed og layout har medført, at den er blev belønnet med en pris ved det prestigefyldte Emmy Award-show for bedste brugeroplevelse og design.

Del din kommentar

Forsiden lige nu