Nu kan du blive Superman eller Batman

torsdag d. 4. februar 2016 kl: 22. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Ved hjælp af augmented reality kan du blive forvandlet til superhelt, når Batman v. Superman: Dawn of justice kommer til Danmark

Warner Bros og Imax har i samarbejde lavet et arrangement, der nok skal få de fleste superhelte-fans op af stolen og ud ad døren.

Fra den 5. – 8. februar gæster denne unikke Augmented Reality oplevelse København og de danske superhelte-fans får mulighed for at blive forvandlet til enten Superman eller Batman for en stund.

Dansk kendis indrømmer hæleri

Ved brug af ‘Kinect til Windows’ motion-tracking og video-teknologi, kan op til to gæster stå foran et digitalt “spejl”, og se sig selv reflekteret automatisk tilbage i Supermans ikoniske dragt, eller Batmans legendariske rustning. Gæsterne vil have mulighed for frit at bevæge sig rundt i oplevelsens rum med deres superheltedragter og perfekt efterligne deres bevægelser. Teknologien kan ydermere registrere og tilpasse sig alle former og størrelser (selv kørestolsbrugere), så alle får mulighed for at hoppe i de dragter, de er født til at bære.

Det finder sted på Fisketorvet, Copenhagen Mall på den store plads på Plan1 foran Føtex. Tag familien med og få en sjov og anderledes oplevelse. Det er gratis, og man får mulighed for bagefter at modtage et digitalt foto af sig selv som superhelt på email.

Hylesjov video: Papegøje synger Rihanna-nummer

Det finder sted fra fredag d. 5. februar, i tidsrummet 13.00 – 18.00, samt lørdag d. 6. – mandag d. 8. februar fra klokken 11.00 – 18.00.

Se eller gense traileren til den nye superhelte-film herover.

Del din kommentar

Forsiden lige nu