Nu kan du stemme gratis: DR lancerer MGP-app

lørdag d. 6. februar 2016 kl: 12. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Med den nye app til både børnenes MGP og Melodi Grand Prix kan du stemme uden at skulle betale

Nu bliver det lettere at finde nyt om Melodi Grand Prix og MGP med DR Grand Prix-app’en, der også gør det muligt for brugerne at stemme nemt og gratis til de to show.
Find din favorit, se alle billederne, læs de seneste nyheder og quiz om, hvem der kender Grand Prix-universet bedst. Alt det og meget mere er muligt med DR Grand Prix-app’en, der netop er blevet tilgængelig via Apple og Android; og som kan hentes til både mobil og tablet.

DR giver brugerne en Grand Prix-app, der helt og holdent helliger sig konfettien, musikken og stemningen – først til Melodi Grand Prix og MGP og senere til Eurovision.

Ekskæreste truer Grand prix-megastjerne til alvorlig afsløring

– Vi ønsker at imødekomme brugernes ønske om at få DR-oplevelser på mobil og tablet. Det gælder også for Melodi Grand Prix og især MGP, da vores yngste brugere i højere grad bruger mobile enheder i deres hverdag. Det gør det samtidig lettere for brugerne at involvere og engagere sig i showene, der jo samler folk til musikalske oplevelser på tværs af landet. Samtidig bliver det både nemmere og gratis at stemme ved hjælp af få tryk på favoritten, fortæller Anders Kappel, der er udviklingschef i DR.

Børn og voksne ser programmerne sammen

Den nye app bliver altså et samlingspunkt for en masse information om både Melodi Grand Prix og MGP – fordi DR ved, at det er noget, familierne ser sammen:

– Vi ved, at mange familier ser Melodi Grand Prix og MGP sammen, og børn og voksne bruger også mobile enheder sammen. Derfor er det naturligt, at app’en bruges til begge show, så seere i alle aldre kan bruge den sammen og samtidig, mens de er samlet foran tv’et; som det tit er tilfældet, når vi ser fjernsyn i dag, forklarer Anders Kappel.

Her er vinderen af MGP 2018

Det er altså muligt at udfolde sig i Melodi Grand Prix og MGP-universet fra og med i dag, men først når Melodi Grand Prix er slut, vil menupunktet ”finalister” blive kapret af børnene, så MGP-stjernerne får deres retmæssige plads i app’en. Man kan dog tyvstarte på dr.dk/mgp, hvor præsentationerne af de 10 finalister ligger klar.

Melodi Grand Prix og MGP finder sted i Forum, Horsens, henholdsvis den 13. og 20. februar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu