Numse Rasmus er personligt helt på røven

mandag d. 18. august 2014 kl: 10. 25 Af: Uffe Dahl
 
Numse Rasmus tiggede penge

Rasmus Billing Birnbaum, bedre kendt som “Numse Rasmus” eller “Rasmus fra Singleliv”, tiggede i weekenden penge fra sine venner på Facebook. Foto: Facebook.

Reality verden er barsk og kun de få kan leve af at være reality-stjerne.

Det er et faktum har mange håbefulde danske reality-kendisser måtte sande og for Rasmus Billing Birnbaum – bedre kendt som “Numse Rasmus” – der i single liv gjorde sig bemærket ved at være vild med store damer der havde gigantiske store numser, er fallittens rand ubetryggende nær.

Tigger penge på facebook

I lørdags forsøgte numse Rasmus at redde egen røv ved at anerkende hans fallit og samtidig tigge hans ” venner ” på facebook om penge til mad.

Reaktionerne var overvejende negative og derfor besluttede Rasmus at slette opslaget igen.

– Jeg var nødt til at slette opslaget igen, fordi folk haglede mig ned og skrev, at jeg var en nasserøv, en taber og en bums. Det er nemt at sidde og føre sig frem bag en skærm, siger Rasmus Billing Birnbaum til mx.dk.

Numse Rasmus fortryder dog ikke sit opslag:

– Det er første gang, at jeg beder om økonomisk hjælp, og jeg vil kun opfordre folk til at gøre det samme, hvis de står i min situation. Skid hul i hvad andre tænker. Man skal tænke på sig selv, og når man hverken har mælk, rugbrød eller lokumspapir, så må man have nosser nok til at bede om hjælp, siger han til avisen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu