Nuttede prins George knuselsker køretøjer

tirsdag d. 27. september 2016 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus

Som mange andre små drenge elsker treårige prins George alt, der har hjul, fortæller hans far prins William.

Treårige prins George er som mange andre små drenge bidt af en gal bil.

Det fortæller faren til den blonde prins, britiske prins William, under et officielt besøg med familien i Canada, skriver Hello! Magazine.

Det er første gang, at prins William og hustruen hertuginde Kate har deres to børn, prins George og lillesøster prinsesse Charlotte, med til det nordamerikanske land, hvor det blandt andet blev til et besøg på en kystvagtstation i Vancouver.

Her fik den bilglade prins dog ikke selv lov til at komme med, men på vegne af sin søn blev prins William ret så begejstret for stationens nye brandbil.

Folk er rasende på kongelig familie: Fik lille prins virkelig lov til dette?

– Min søn ville være helt besat af den, sagde prins William ifølge mediet til den canadiske premierministers kone under rundturen på kystvagtsstationen og udpegede brandbilen for hende.

Æblet falder, som man siger, ikke langt fra stammen, og den treårige charmeprins har da heller ikke sin interesse for fly, biler og lastvogne fra fremmede.

Prins William, som selv er ambulancepilot, var også meget interesseret i at høre om redningsstationens tekniske udstyr under rundvisningen.

Heldigt for lille prins George blev han ikke snydt helt for en ny bil, selv om han ikke selv var til stede. Chefen for Vancouvers politistyrke havde nemlig en legetøjspolitibil med til den lille prins og en lille politihund med til prinsesse Charlotte.

Derfor bliver 2019 et helt specielt år for ung prinsesse

– De kommer til at lege med de her hele eftermiddagen, lød prins Williams kommentar til gaverne.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu