Ny bog: Prinsesse Diana slog Charles

lørdag d. 25. marts 2017 kl: 8. 35 Af: Helena Witte, kendte.dk

I en by bog kommer der en masse hemmeligheder frem om Dianas og Charles forhold.

Den nye bog om Prins Charles og Prinsesse Diana “‘Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life’ (dansk: Prins Charles: Passionerne og paradokserne i et usandsynligt liv), kommer der en masse hemmeligheder frem om deres forhold.

Dailymail skriver at deres ægteskab ikke gik galt i løbet af forholdet, men det var allerede dømt før til at mislykkes før de blev gift.

– Charles var ikke forelsket, han var ikke klar, siger en god ven af den engelske kongefamilie i Sally Bedell Smith’s bog ifølge Daily Mail.

Charles ville hellere gifte sig med Camilla Parker Bowles, som han bekendt havde en affære med, mens Diana og Charles var gift.

Parret havde få fælles venner, ingen fælles interesser og efter tre års ulykkeligt ægteskab, sov de hver for sig, skriver Dailymail.

Prins Charles græd før brylluppet

Natten før det store bryllup, hvor over 750 millioner mennesker så på, skulle Prins Charles i følge bogen, have grædt. De sidste tre år af deres ægteskab, dyrkede parret aldrig sex mere.

Mens prinsesse Diana og prins Charles var gift havde de begge affærer. Prins Charles kunne ikke glemme sin kærlighed Camilla Parker Bowles, selvom hun var blevet gift. I følge bogen snakkede Camilla og prins Charles ofte sammen, og havde en affære sammen. Prinsesse Diana kunne heller ikke kun holde sig til prins Charles, hun havde nemlig en affære med sin ridetræner.

Prins Charles' fætter forlader sin gravide hustru

Diana slog prins Charles

Dianas glansbillede om at være så fin og sød krakelerer også. I bogen fremgår det at prinsesse Diana ofte hånede prins Charles ved at sige “Du bliver aldrig konge” og hun slog ham om aftenen, når han bad sine bønner.

I følge bogen led Diana også af forskellige psykiske sygdomme – blandt andet bulimi, depression og var paranoid. Hun forbød prins Charles at være sammen med mange af sine venner og hun skilte sig af med hans hund.

Prinsesse Dianas elsker død af kræft

Prins Charles’ opmærksomhed lå ikke særlig meget på prinsesse Diana, men derimod Camilla Parker Bowles. Han ringede til hende flere gange om ugen og Diana fandt et armbånd hvor der stod “GF”, Girl Friday. For at få Prins Charles’ opmærksomhed har hun i følge Dailymail, skåret sig med glas og barberblade foran Charles. Det vildeste hun har gjort for at få opmærksomhed, var at falde, med vilje ned af trappen, mens hun var gravid.

Efter 15 års ægteskab blev parret skilt i 1996, fire år efter de var flyttede fra hinanden. I 1997 døde Prinsesse Diana i en bilulykke i Paris. I 2005 blev prins Charles igen gift, sammen med sin første kærlighed Camilla Parker Bowles.

Del din kommentar

Forsiden lige nu