Ny dansk komedie: “Vi har samlet et stjernehold”

søndag d. 5. august 2018 kl: 19. 38 Af: Ritzau Fokus
Danica Curcic,
Danica Curcic spiller en rasende mor i filmen. Foto: Scanpix

Zentropa er klar til at følge op på biografsuccesen fra "Den skaldede frisør" med et nyt komediebrag.

Det er et hold bestående af nogle af Danmarks mest kendte skuespillere, som Zentropa har samlet til den kommende danske komedie “Mødregruppen”.

I de bærende roller ses skuespillerne Danica Curcic, Anders W. Berthelsen, Lærke Winter og Martin Buch, når filmen får premiere til februar næste år.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

– Vi er meget stolte af det stjernehold, vi har samlet både foran og bag kameraet, og nu glæder vi os helt vildt til at komme i gang med optagelserne på Fyn og i København, siger filmens producer, Sisse Graum Jørgensen, i meddelelsen.

Dansk filmhit bliver til musical: Satser på international succes

Sisse Graum Jørgensen er også kvinden, der i samarbejde med Vibeke Windeløv producerede Susanne Biers anmelderroste film “Den skaldede frisør” fra 2012.

Komedien “Mødregruppen” har skuespillerinden Danica Curcic i rollen som Line, der opdager, at hendes mand, spillet af Anders W. Berthelsen, har en affære med familiens filippinske barnepige.

I raseri tager hun sin nyfødte søn under armen og forlader sit jetsetliv i Hongkong til fordel for sin sydfynske hjemby.

– Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne, den indebrændte keramikerkusine Maja og mødet med en sprudlende mødregruppe, lyder det i pressemeddelelsen.

Her er det danske Oscar-bud: Ikke noget let valg

“Mødregruppen” får premiere op til vinterferien 2019.

Også Marijana Jankovic, Stephanie León og Julie Agnete Vang er på rollelisten.

Del din kommentar

Forsiden lige nu