Ny heftig Pepsi reklame

fredag d. 25. februar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Så har den helt nye Pepsi reklame haft premiere. I reklamen kan man opleve både David Beckham, Jennifer Lopez og Beyonce Knowles. Pepsi er blevet meget gode til at lave nogle meget flotte og ungdommelige reklamer med masser af fart over feltet. Både Beckham og Beyonce har været med i to af Pepsis store reklamefilm. Beckham har været med som anfører for et fodboldhold i antikkens Rom, og Beyonce var med som gladiator i antikkens Rom sammen med Britney Spears, Pink og Enrique Iglesias. Den nye Pepsi reklamefilm foregår i Hong Kongs dystre undergrund, hvor det vrimler med skumle personer.

Udviklingshæmmede fik Dronningens Fortjenstmedalje

Reklamen starter i en dojo, hvor to læderklædte kvinder med masker på øver deres kundskaber i at bruge kendo sværd. Da de trækker maskerne af, viser det sig at være to sangerinder, Beyonce Knowles og Jennifer Lopez. I stedet for at synge, hopper de op på deres motorcykler, og kører gennem Hong Kongs gader med højt fart på en hemmelig mission. De kommer ind på en mørk bar, hvor der er proppet med mennesker fra undergrunden. De prøver at skræmme de to sangerinder, men de forsvarer sig med deres Kendo sværd, og det ender med, at de er de eneste der stadig står op.

Der står dog også en anden fremmed i baren. Det viser sig at være Beckham. De anerkender ham, og forsvinder ud fra baren med hver deres Pepsi i hånden.
Hvis man kunne lide reklamen med Britney, Beyonce og Pink, så bliver man bestemt heller ikke skuffet over den nyeste Pepsi reklame.

Kilde: Pepsi Danmark

Del din kommentar

Forsiden lige nu