Ny sæson: Masser af kærlighed på landet

mandag d. 14. august 2017 kl: 10. 23 Af: Elo Christoffersen

Lene Beier er tilbage i en ny sæson af 'Landmand søger kærlighed'.

I morgen har TV 2 premiere på en ny sæson af Landmand søger kærlighed.

Der er ikke meget tid til Tinder-sjov og spændende dates for de danske landmænd. De har travlt.

Gården skal passes, dyrene fodres, og kornet høstes. Hvornår og hvordan skal de finde en dejlig kvinde at dele livet med?

Fjerde sæson af populær serie

Det hjælper TV 2 seks udvalgte landmænd med i fjerde sæson af den populære programserie ‘Landmand søger kærlighed’.

Det første af sæsonens 13 programmer sendes tirsdag, og ”Kirsten Giftekniv”, samtalepartner og vært på programmerne er Lene Beier.

Hun siger, at seerne har masser at se frem til i den nye sæson.

– Vi har lavet en rigtig god sæson. Jeg har ikke noget at gøre med at klippe programmerne sammen, så jeg har ikke set de færdige programmer endnu. Men jeg har en rigtig god mavefornemmelse. Der er godt med kærlighed i den nye sæson, siger Lene Beier i en pressemeddelelse.

Stor spredning på landmændene

De seks kærlighedshungrende landmænd, der er med i denne sæson, er Danni på 29 år fra Skals ved Viborg, Steffen på 25 år fra Thy, Nichlas på 27 år fra Grønnebæk ved Vejen, Willi på 48 år fra Sønderjylland, Brian på 57 år fra Jerslev i Nordjylland og Morten på 32 år fra Nordjylland.

Landmændene er udvalgt, så de har en stor spredning aldersmæssigt og geografisk.

Kendt TV-par skal være forældre

– Det er en rigtig god gruppe landmænd – og det giver noget ekstra, at vi har seks landmænd med i denne sæson. Det betyder, at vi kommer godt rundt i landet, og at der er stor forskel i deres alder og på, hvad de laver. Vi har en landmand, der bor helt nede ved grænsen, og én, der bor helt oppe i Nordjylland. Det, at vi optager mange steder i Danmark, gør, at der er mange forskellige egnstraditioner og mange forskellige smukke steder, vi kan besøge i programmerne. Jeg kan godt lide den variation, det giver, siger Lene Beier og fortsætter:

– Og så synes jeg, at det er helt vildt fedt, at der både er nogle helt unge landmænd med, og nogle landmænd, der er lidt oppe i årene, som har børn, og som har været gift før. Det, synes jeg, kan noget. For det dér med at være ensom og savne en kæreste er noget, alle kan komme til at opleve, siger Lene Beier.

Vi går med det, der sker

‘Landmand søger kærlighed’ er meget populære programmer, og sidste sæson blev set af flere end 600.000 danskere i gennemsnit. Lene Beier har gjort sig nogle tanker om, hvorfor danskerne elsker disse programmer.

– Jeg tror, det er fordi, vi allesammen har en eller anden relation til Danmark som et landbrugsland, men de seneste mange år er Danmark blevet noget andet. Der er ikke ret mange af os, der kender nogen, der har en gård længere, og landmændene er blevet meget isolerede. Det giver programmerne et indblik i. Og så giver de et indblik i nogle andre menneskers kærlighedsliv – og i at landmændene faktisk gerne vil finde kærligheden. At det er ægte følelser og behov. Det, tror jeg, at mange finder interessant, siger Lene Beier.

Hun fortsætter:

– Samtidig er det meget ærlige programmer. Vi caster landmændene, men vi caster ikke pigerne. Det er almindelige danske kvinder, som skriver ind. Det er helt op til landmændene, hvem de vil se – og senere hvem de vil have med hjem og bo på gården. Så vi styrer det ikke. Jeg tror, at styrken i programmerne er ærligheden i det. At det ikke er planlagt. Vi går med det, der sker, og lader tingene udvikle sig. Det kan noget helt specielt, siger Lene Beier.

Lene Beier glæder sig

Og hun glæder sig selv vildt til at se programmerne:

Landmand søger kærlighed: Par er gået hvert til sit

– Én ting er, hvad man laver, når man er derude, men noget andet er at se det færdige resultat. Det er nogle megaseje landmænd og nogle rigtig gode kvinder, der er med i denne sæson. Seerne kan godt glæde sig, siger Lene Beier.

‘Landmand søger kærlighed’ har premiere tirsdag klokken 20 på TV 2.

Del din kommentar

Forsiden lige nu