Ny sæson: Gift ved første blik

fredag d. 2. oktober 2015 kl: 16. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
DR er klar med endnu en omgang Gift ved første blik. Foto: Snowman Productions ApS

DR er klar med endnu en omgang Gift ved første blik. Foto: Snowman Productions ApS

DR eksperimenterer endnu en gang med kærligheden og fire par siger ja til hinanden i Gift ved første blik

Det kan være både grænseoverskridende og svært at forestille sig. At gifte sig med et vildt fremmed menneske, man aldrig tidligere har mødt. Det er ikke desto mindre tilfældet for otte danskere, der alle har indvilget i at medvirke i DR1’s eksperiment ’Gift ved første blik’.

Bibbi og Snif droppet af dommerne: - Det var megasjovt

Med deres ’ja’ til hinanden på rådhuset skal de fire par leve sammen som ægtepar i fem uger. I perioden skal de igennem en række fælles oplevelser og coachforløb, der har til formål at styrke båndene i mellem dem, så der bliver skabt et grundlag for at kærligheden kan spire og i sidste ende give dem lysten til at fortsætte ægteskabet, når eksperimentet stopper efter fem uger.

Hvorfor reklameres der for dansk basketklub i amerikansk hitserie? Få forklaringen her

– Kærlighed går heldigvis aldrig af mode, men tallene viser, at mange ikke har held med det. Derfor er det relevant at se nærmere på vores vaner og mønstre, når det handler om kærlighed. Vi dygtiggør os i alt lige fra brødbagning til præsentationsteknik, men i forhold til noget så væsentligt som kærlighed lader de fleste sig naturligt nok styre af lyst og følelser. Men hvad nu hvis vi kunne finde den bedst mulige livsledsager på et rationelt grundlag frem for udelukkende at være styret af vores instinkt og fornemmelser? Det er væsentligt at undersøge, og det gør vi i ‘Gift ved første blik’, siger DR-redaktør Sofia Fromberg i en pressemeddelelse fra DR.

Parrene er ikke sat tilfældigt sammen. 400 kvinder og 150 mænd har tilmeldt sig eksperimentet og efter grundig gennemgang af de mange profiler har programmets eksperter matchet de otte deltagere Ane, Lene, Randi, Line, Niels, Michael, Poul og Ulrik. De otte er mellem 27 og 34 år og kommer fra både Sjælland, Fyn og Jylland. Fælles for dem er, at de uden held har prøvet stort set alt for at finde den eneste ene.

Del din kommentar

Forsiden lige nu