Ny serie: Mænd på barsel

søndag d. 11. september 2016 kl: 16. 03 Af: Elo Christoffersen

Kanal 4 viser i en serie fire fædre, der i to måneder er på barsel og får det fulde ansvar for baby og den hjemlige praktik.

Danske fædre tager knap 10 % af den samlede barselsorlov i Danmark – og Nordjylland er den region i Danmark, hvor fædrene holder allermindst barselsorlov.

I en ny programserie på Kanal 4 kan seerne møde fire umage nordjyske fædre, der aldrig tidligere har afholdt barselsorlov, men som nu i to måneder har det fulde ansvar for baby og den hjemlige praktik.

Så hvad sker der, når vognmanden Tommy, tømreren Gert, den grafiske designer Scott og vikingen Nicolai skal holde barselsorlov med deres babyer i to hele måneder?

Mænd på barsel er tilbage

Kan fædrene stå distancen? Hvordan vil det gå med fædrenes finmotorik, når babyerne skal mades – og kan mødrene overhovedet finde ud af at give ansvaret fra sig? Og hvad siger kvinderne til det hele, når de får lov til at følge med i kulissen – og undervejs kommenterer fædrenes gøren og laden? Programmet er sjovt og ærligt.

Julie Zangenberg: Sådan skal første date være

Seerne er med fædrene, når de skal arrangere barnedåb, fædregruppe, gå på café, købe ind, lave mad og gå til babysvømning – ja, alt det som man nu gør på barselsorlov. Seerne er også med, når det hele bliver lidt besværligt og uforudsigeligt.

Programmet får premiere på Kanal 4 i løbet af efteråret. Premieredatoen er endnu ikke klar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu