Ny udvikling: Joni Mitchell i bedring

mandag d. 29. juni 2015 kl: 7. 25 Af: Ritzau Fokus
 

Joni Michell udgav i 2007 sit 19. studiealbum “Shine”, som hun samtidig har udtalt, bliver hendes sidste. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Den berømte sangerinde Joni Mitchell gør fremskridt, mens hun restituerer i sit hjem. Det fortæller en talsmand for sangerinden.

Fans over hele verden har gisnet om og bedt for Joni Mitchells tilstand, siden hun den 31. marts blev hasteindlagt på et hospital i Los Angeles.

Joni Mitchell hasteindlagt i Los Angeles

Mens der de sidste tre måneder kun er kommet sporadiske opdateringer på sangerindens helbredstilstand, har der floreret flere teorier om Joni Mitchells sygdom.

Nu bekræfter en talsmand for den canadiske kunstner, at det var en udvidelse på pulsåren, der forårsagede indlæggelsen. Det fremgår af et indlæg på Joni Mitchells officielle hjemmeside.

Sangerindens talsmand, Leslie Morris benytter samtidig lejligheden til at aflive et sejlivet rygte.

– Sandheden er, at Joni Michell godt kan tale, og hun taler fint, slår Leslie Morris fast, efter at sangerindens mangeårige ven David Crosby i et nyligt interview fortalte, at Michell ikke var i stand til at kommunikere.

– Hun er ikke på benene endnu, men det vil ikke vare længe, da hun får daglig genoptræning. Hun restituerer i fred og ro i sit eget hjem, og hendes tilstand bliver bedre for hver dag.

– Vi forventer, at hun kommer sig fuldstændigt, understreger talsmanden.

I løbet sin lange karriere har Joni Mitchell opnået stor anerkendelse både som musiker og billedkunstner. Hendes største hit til dato er “Big Yellow Taxi” fra “Ladies of the Canyon” fra 1970.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu