Ny video fra Wangel

lørdag d. 19. september 2015 kl: 12. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Festen buldrer løs og de daglige bekymringer er langt borte. Alt smager og føles godt. Alle ideer skal have chancen og det kan ikke gå for stærkt. Men det er som at gå på line og bag hvert hjørne venter nedturen.

Wangel viser med videoen til singlen ”Eternal History” sindets modpoler, når de står i stærkeste kontrast til hinanden og når mennesket det ene øjeblik stråler af livets kraft og det andet øjeblik kæmper en kamp mod de indre dæmoner.

Peter Wangel har skrevet manuskriptet og har i sammenspil med skuespiller Joachim Fjelstrup (der spillede hovedrollen i filmen om Steppeulven og fik en Shooting Star Award til Berlin Film Festival for rollen), sat rammerne for musikvideoen. Joachim har levet sig ind i rollen som den “humørsvingende” mand og det er der kommet en medrivende, humoristisk og livsbekræftende musikvideo ud af.

– Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Joachim om denne musikvideo. Han har været utrolig dygtig til at udleve de ideer jeg har haft med videoen og det har givet musikken en ny dimension. Vi mødtes nogle gange før optagelserne, hvor jeg prøvede at sætte ham ind i de følelser som rollen gennemgår, men ellers var hele processen meget “rock’n’roll” og optagelser bar præg at improvisation og spontanitet. Det har været helt vildt sjovt og inspirerende at arbejde på den måde og helt sikkert noget vi vil gøre igen, siger Peter Wangel.

Wangel udkom i foråret debut EP’en “Eternal History” og fik flere 5 stjernede anmeldelser med på vejen. Den 9., 10. og 17. oktober tager Wangel på en lille efterårstur til henholdsvis Aalborg, København og Aarhus inden da lægges sidste hånd på det kommende album der udkommer i starten af 2016.

Se musikvideoen øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu