Nybagt Lotto-millionær: -Vi åbnede en flaske champagne

lørdag d. 24. september 2016 kl: 13. 24 Af: Elo Christoffersen
lotto-2-610x475
Kvinden gik faktisk rundt i mere end en uge uden at vide, at hun var nybagt Eurojackpot-millionær. Foto: Søren Wesseltoft (Arkivfoto)

I over en uge gik en kvinde fra Skovlunde rundt og var millionær. Uden at vide det. Med kvitteringen liggende i pungen. Overraskelsen blev fejret med champagne, og til vinter skal hun og familien nok ud at rejse.

”Vi åbnede en flaske champagne på en ellers dødssyg mandag”.

Ordene kommer fra den heldige Eurojackpot-vinder af 1,6 millioner på spørgsmålet om, hvordan hun fejrede den glædelige overraskelse.

Inden da havde hun faktisk gået rundt i mere end en uge uden at vide, at hun var nybagt Eurojackpot-millionær. Hun vandt nemlig 1.622.792 kroner på et spil købt hos SuperBrugsen, Bybjergvej 2, 2740 Skovlunde. Det skete i trækningen fredag d. 9. september. Men først i mandags fandt hun ud sit held.

– Jeg købte spillet for et par uger siden og lagde det i min pung, siger vinderen, der ønsker at være anonym, men godt vil fortælle at hun er i 40’erne og fra Skovlunde.

Vandt 114 mio. kr.: -Jeg vil have en ny tandbørste

På indkøb sammen med datter

Hun fortæller, at hun sammen med datteren var ude at købe ind.

– Min datter går ud med varerne, mens jeg får tjekket spillet, siger hun.

Da spillet bliver kørt igennem, får hun at vide, at der er vundet mere end 9.999 kroner.

– Det har jeg ikke prøvet før, siger ekspedienten. Det har jeg heller ikke, svarer jeg, griner den glade vinder.

Da hun kommer ud i bilen, fortæller hun til sin datter, at de har vundet over 10.000 kroner.

– Hun begynder at slå op på telefonen. Da vi kommer hjem i indkørslen, siger hun, at det vist er 1,6 millioner, siger kvinden og fortsætter:

– Da vi kommer ind, fortæller jeg min mand, at vi har vundet i Eurojackpot. Det er en dårlig joke, siger han. Men jeg siger, den er god nok.

Tjekker tallene en gang til

Så tjekker de tallene en gang til. Den er god nok. 1,6 millioner kroner. Det er for sent at gå i banken, og de fejrer det altså med en flaske champagne. På en ellers dødssyg mandag.

– Og så går man ellers lidt ved siden af sig selv, resten af dagen, siger hun.

Pengene skal blandt andet bruges til at få ordnet noget på huset, og der skal betales noget gæld ud, så det giver lidt mere luft i hverdagen.

– Selvom jeg har fået et forskud, har jeg ikke brugt så meget som en øre endnu. Jeg vil godt lige se pengene på kontoen først, griner hun og slutter:

– Vi skal nok også ud at rejse til vinter.

Del din kommentar

Forsiden lige nu