Nybagt mor: Kendt sangerinde taler ud

lørdag d. 15. juni 2013 kl: 7. 02 Af: Ritzau Fokus
 

- Det er ikke så idyllisk, som alle fortæller dig. Du spekulerer over, om du nogensinde bliver dig selv igen og får den samme krop tilbage. Og ingen havde fortalt mig, at babyer skal skiftes så ofte, lyder det fra Shakira. Foto: AP / POLFOTO

Sangerinde bliver drillet med selfie-billede

Sangstjernen prøver at få forældre-livet til at harmonere med karrieren og jobbet som dommer i et tv-show.

Den colombianske popdiva Shakira og hendes spanske fodboldspiller-kæreste, Gerard Pique, blev i januar forældre til drengen Milan.

Shakira, som ud over livet som mor arbejder på sin sangkarriere og som dommer i tv-showet “The Voice”, er overrasket over, hvor afslappet hun er sammen med sin nyfødte søn.

– Alle troede, at jeg ville blive en af de her hysteriske mødre. Jeg troede også selv, at jeg ville blive super kontrollerende, fordi sådan er jeg med mine sange og min karriere.

– Jeg vil gerne bestemme. Men med Milan er jeg så afslappet, siger hun ifølge magasinet Female First.

Men hun indrømmer, at det er hårdt arbejde at være mor til en nyfødt dreng.

– Det er ikke så idyllisk, som alle fortæller dig. Du spekulerer over, om du nogensinde bliver dig selv igen og får den samme krop tilbage. Og ingen havde fortalt mig, at babyer skal skiftes så ofte, lyder det fra Shakira.

Shakira til Disney: Giv mig nogle former

– Jeg nyder hvert øjeblik, men jeg har en karriere, og det har været lidt stressende, fordi jeg vidste, at jeg ville vende tilbage som dommer i “The Voice” to måneder efter, jeg havde født. Jeg klager ikke, men der har været mange udfordringer, tilføjer hun.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu