Nybagte stjerneforældre: Se vores designbaby

onsdag d. 20. april 2016 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus

Modellen Chrissy Teigen valgte, at hun og sangeren John Legend skulle have sat et pigefoster op under fertilitetsbehandlingen.

John Legend og Chrissy Teigen har kæmpet længe for at blive forældre, og nu har det forelskede par endelig fået deres største ønske opfyldt med en datter, som Teigen viser frem for første gang.

John Legend og Chrissy Teigen har kæmpet længe for at blive forældre, og nu har det forelskede par endelig fået deres største ønske opfyldt med en datter, som Teigen viser frem for første gang. Foto: Andy Kropa/Andy Kropa/invision/ap

Efter flere års forgæves forsøg er det endelig lykkes modellen Chrissy Teigen og den Grammy-vindene sanger John Legend at få deres allerstørste ønske opfyldt: Nemlig at blive forældre for første gang.

Søndag annoncerede Hollywood-parret, at deres længe ventede lille datter, Luna Simone Stephens, var kommet til verden torsdag den 14. april, og trods miraklet er det ikke moder natur, der har bestemt, at det blev en pige.

Teigen valgte nemlig helt bevidst at få sat et pigefoster op under parrets fertilitetsbehandling, fordi Legend “fortjente en lille pige”, som hun udtrykte det over for magasinet People, og nu viser hun så det lille vidunder frem på sin Instagram-profil.

– Hej, min Lulu!, skriver den 30-årige badetøjsmodel til fotoet, hvor hun holder lille Luna i armene.

Verdenskendt sanger: -Jeg kæmpede for at blive far

Håndplukkede barnet

Selv om 30-årige Teigen med egne ord “håndplukkede” parrets pige, går hun og den 37-årige Oscar-vindende sanger ikke specifikt efter en datter næste gang.

– Vi vil have en dreng senere, og det kommer vi til med tiden, så vi behøver i virkeligheden ikke at vælge, fortalte den nu nybagte mor til People i februar.

Popstjerne tager på familieferie under tour: Lejer ekstravagante huse

Se det søde billede af parrets nyfødte her:

hi my lulu!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu