Nybyggerne jubler: Nu er der skrevet under på huset

onsdag d. 27. april 2016 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Lise og Michael vandt for en måned siden drømmehuset i TV2-programmet “Nybyggerne”. I dag har de skrevet under på huset.

En måned efter Lise og Michael fra Aalborg vandt drømmehuset i Farum til 3,4 millioner kroner i TV2-programmet “Nybyggerne” var der stadig ikke sket noget, skriver eb.dk.

Solen skinner på kendt vejrvært: Gift og skal have barn

Årsagen har været, at papirarbejdet trak ud:

– Vi har haft vores advokat til at se alle papirerne grundigt igennem, og de har været frem og tilbage et par gange. Derfor er det blevet trukket ud. Men vi regner med, at vi kan skrive under i denne uge, og så mangler vi kun tinglysningen, siger Lise til eb.dk.

Men i dag skete der nyt i sagen. Lise og Michael har nemlig skrevet under på skødet, der nu skal sendes til tinglysning:

– Det skal nu tinglyses. Det er en proces, der tager to-tre uger, og efter tinglysningen får vi så nøglerne til huset, siger Lise til realityportalen.dk.

TV2 afslører ny satsning: Skal du se med?

Lejlighed er opsagt

Parret har opsagt deres lejlighed i Aalborg, men de bliver under alle omstændigheder ikke boligløse. De bor nemlig allerede nu hos deres forældre, skriver eb.dk.

Michael har opsagt sin stilling som mekaniker og Lise er droppet ud af af Sygeplejestudiet i Aalborg. Lise håber dog på, at hun kan starte forfra i København.

Del din kommentar

Forsiden lige nu