Nye afsløringer fra Hunger Games-holdet

fredag d. 10. juli 2015 kl: 9. 37 Af: Ritzau Fokus
 
Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Liam Hemsworth kom med afsløringer fra den kommende Hunger Games-film på dette års Comic-Con.

Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Liam Hemsworth kom med afsløringer fra den kommende Hunger Games-film på dette års Comic-Con. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Der var spænding i luften, da Jennifer Lawrence og holdet bag “Hunger Games” satte gang i spekulationerne med afsløringer fra den nye film.

Forventningerne var store, da holdet bag de populære “Hunger Games”-film satte sig til rette til paneldebat på den store amerikanske tegneserie-messe Comic-Con. Og tilhørerne blev da heller ikke skuffede over de afsløringer, de fik med sig hjem, om den kommende og sidste film i serien om heltinden Katniss Everdeen.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

Publikum fik først lov at se hele traileren til den længe ventede “The Hunger Games: Mockingjay Part 2” der fortsætter, hvor den forrige film slap.

– Alle, som elsker slutningen på bogen, vil elske slutningen på filmen, afslørede instruktøren Francis Lawrence.

24-årige Jennifer Lawrence, som spiller hovedpersonen Katniss Everdeen, kunne afsløre, at hendes yndlingsscene er fra den første film, hvor karakteren Katniss Everdeen træder frem og melder sig som frivillig til det brutale spil kaldet Hunger Games i stedet for sin søster.

Ved siden af Lawrence ved langbordet sad en anden af filmens hovedroller, nemlig Josh Hutcherson, som spiller Katniss’ partner Peeta Mellark i filmen. I den seneste film er Peeta endt som en vigtig brik for Katniss’ fjender. Og ifølge Hutcherson er der lang vej, før karakteren Peeta kan genvindes.

Også skuespilleren Willow Shields, der spiller Katniss’ lillesøster Prim Everdeen, fik virkelig sat tankerne og spekulationerne om den nye film i gang.

– Prim er der for Katniss mere end Katniss nogensinde har været der for Prim, afslørede 15-årige Shields kryptisk.

Hunger Games-serien indeholder ikke bare action, der er også et potent kærlighedsdrama mellem tre af seriens største karakterer, Katniss, Peeta og Gale Hawthorne. Og også her fik holdet bag løftet lidt af sløret for den nye film.

– Vi har en fed scene sammen, fortalte Liam Hemsworth, der spiller karakteren Gale om ham og kollegaen Josh Hutcherson, der begge bejler til Katniss i filmen.

Her er verdens mest indtjenende skuespillerinder

Se traileren, billeder og flere afsløringer på den officielle Twitter-profil her

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu