Nyforlovet Broen-stjerne vil stå hvid brud

mandag d. 8. februar 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Kærligheden spirer mellem skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina og Julias Moon-sangeren Louis Samson, der netop er vendt hjem fra L.A.

Netop hjemvendt fra Los Angeles, hvor frieriet foregik, er det nyforlovede par Sarah-Sofie Boussnina og Louis Samson stadig meget hemmelighedsfulde om det forestående bryllup.

Netop hjemvendt fra Los Angeles, hvor frieriet foregik, er det nyforlovede par Sarah-Sofie Boussnina og Louis Samson stadig meget hemmelighedsfulde om det forestående bryllup. Foto: Polfoto/free

I januar svarede hun ja på det spørgsmål, som de fleste piger drømmer om at blive stillet. Siden har det været meget sparsomt med kommentarer fra det nyforlovede par, men nu åbner “Broen”-skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina og sanger Louis Samson op for detaljer omkring frieriet og det forestående bryllup.

– Det skete i Los Angeles, hvor vi lige er kommet hjem fra, siger Louis Samson, der er frontvokal i det danske band Julias Moon.

Danske julekalenderstjerner er i høj kurs i Hollywood

Sarah-Sofie Boussnina afslørede selv nyheden om forlovelsen på Instagram, hvor hun hashtaggede et billede af sig selv og kæresten med ordet “forlovede”. Men parret har valgt at holde kortene tæt til kroppen lige siden.

Kærligheden helt tydelig

På den røde løber til årets Robertuddeling søndag aften var kærligheden dog helt tydelig mellem det unge stjernepar.

– Vi vil gerne holde det ret privat, men vi er virkelig bare så glade, smiler 25-årige Sarah-Sofie Boussnina, som har dannet par med den to år yngre “Lipstick Lies”-sanger siden starten af 2015.

Parret vil ikke afsløre, hvornår brylluppet skal stå, men en del af påklædningen til den vigtige dag har den mørklødede “1864”-skuespillerinde allerede styr på.

Af med lokkerne: Broen-stjerne i stor hårforvandling

– Det bliver med mig i hvid kjole, siger Sarah-Sofie Boussnina.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu