Nygift skønhed drømmer om at stifte familie

mandag d. 28. juli 2014 kl: 7. 57 Af: Ritzau Fokus
 
Behati Prinsloo vil gerne have børn med sin nye mand Adam Levine.

Behati Prinsloo vil gerne have børn med sin nye mand Adam Levine. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Victoria’s Secret-modellen Behati Prinsloo, der for nylig giftede sig med Adam Levine, har planer om at få børn med sangeren.

Det er ikke meget mere end en uge siden, at hun sagde ja til sin drømmemand. Men supermodellen Behati Prinsloo spilder åbenbart ikke tiden.

Web-tv: Bikini-fotos til Victoria's Secret

Hun er nemlig allerede begyndt at tænke over at få børn med sin nye mand Adam Levine, som er forsanger i det populære band Maroon 5. Dog har hun endnu ikke planlagt, hvornår det skal ske.

– Vi har helt sikkert en plan om at få børn, men derudover har jeg ingen forventninger. Og det er ikke nogen dårlig ting, for jeg har lært, at man ikke kan planlægge fremtiden. Jeg lever en dag ad gangen, og så ser jeg, hvad der sker. Det er rimelig uklart, men det er faktisk sådan, jeg godt kan lide at leve, siger Victoria’s Secret-modellen til Net A Porter Magazine.

Og det er heller ikke fordi, parret har travlt. Den namibiske skønhed er nemlig kun 25 år gammel, mens sangfuglen, hun har giftet sig med, er 35 år gammel.

Adam Levine og model Behati Prinsloo set sammen i New York

Parret giftede sig i Mexico den 19. juli, og noget tyder på, at både mand og kone har et svagt punkt, når det kommer til børn. I hvert fald valgte brudeparret at få alle deres gæster til at donere penge til et børnehospital i Los Angeles i stedet for at dukke op med bryllupsgaver.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu