Nygift stjernepar: Sådan plejer vi forholdet

søndag d. 11. oktober 2015 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Sådan så Justin Theroux og Jennifer Aniston ud, da de stod frem på den røde læber som mand og kone for første gang tidligere i oktober.

Sådan så Justin Theroux og Jennifer Aniston ud, da de stod frem på den røde læber som mand og kone for første gang tidligere i oktober. Foto: Jack Plunkett/JACK PLUNKETT/INVISION/AP

Justin Theroux og Jennifer Aniston må bruge mobiler for at pleje ægteskabet, fordi de ofte lever i et langdistanceforhold.

Efter de hotte hvedebrødsdage er overstået, er det nygifte Hollywood-par Jennifer Aniston og Justin Theroux vendt tilbage til hverdagens pligter.

Jennifer Aniston har fødselsdag i dag: Hun er tæt på at fylde rundt

Den 46-årige “Venner”-stjerne og den 44-årige skuespiller giftede sig efter fire års forhold og tre års forlovelse den 5. august ved et stjernespækket bryllup. Men efter den romantiske bryllupsrejse til Bora Bora måtte Theroux forlade sin Aniston til fordel for Texas for at fortsætte indspilningerne til serien “The Leftovers”.

– Det var forfærdeligt at være adskilt fra sin kone, konstaterer Theroux i et interview med mediet Extra.

– Heldigvis kunne hun komme og besøge mig en masse gange, og nogle gange kunne jeg også snige mig hen til hende, siger skuespilleren om det til tider langdistanceforhold, parret har.

– Vi får det til at fungere. Vi ringer og sms’er sammen, men når man arbejder på et filmset, varer optagelserne som regel mange timer, så man længes virkelig efter weekenden, hvor man kan få lettet lidt af presset og have længere samtaler, siger filmstjernen, der i slutningen af september fortalte om parrets nye ægteskabelige status.

– Det er fantastisk. Der er faktisk noget i forholdet, der ændrer sig, men på den mest vidunderlige måde, fortalte han til “Good Morning America”.

Theroux og Aniston lærte hinanden at kende under indspilningerne til filmen “Wanderlust” i 2010 og blev kærester året efter.

Anistons mand droppede audition: Kunne have mødt hende 14 år før

Ifølge radioværten Howard Stern, der var blandt bryllupsgæsterne, var det talkshowværten Jimmy Kimmel, der forestod vielsen, og også Anistons “Venner”-veninder Courteney Cox og Lisa Kudrow deltog i ceremonien.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu