Nygifte Ibi: Jeg er fuldendt lykkelig

søndag d. 7. september 2014 kl: 11. 15 Af: Ritzau Fokus
 
Her ses Ibi Støvring og Simon Makienok på Brøndby Stadion. Lørdag giftede de to sig med hinanden i Holmens Kirke i København.

Her ses Ibi Støvring og Simon Makienok på Brøndby Stadion. Lørdag giftede de to sig med hinanden i Holmens Kirke i København. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Ibi Støving sagde lørdag ja til fodboldspilleren Simon Makienok. Dagen derpå overvinder lykken tømmermændene, fortæller hun.

For de fleste mennesker er et bryllup en skelsættende begivenhed, som man altid vil kunne se tilbage på med et smil.

Ibi Støving sygemeldt: Bakterie i nyrerene

Og sådan har den nygifte Ibi Støvring det også med sit bryllup, som lørdag foregik i Holmens Kirke i København. Dagen derpå er den celebre brud nemlig “fuldendt lykkelig”.

– Den der lykke, der ikke smager bittert eller har en usikker eftersmag. Den der lykke, der bare er ren, smuk og berusende – der er jeg nu, skriver hun på parrets fælles hjemmeside crystalkidbabyshark.com.

Den 39-årige tv-værtinde løfter ikke sløret for, hvad der skete til bryllupsfesten. Det eneste, hun fortæller, er, at festen var rigtig god.

– Vi havde et bryllup, som begyndte i Holmens Kirke, med verdens sødeste præst og en fest med verdens sødeste mennesker. Og nu er det morgen – og min mand sover ved siden af mig, forklarer hun.

Og forhåbentlig kommer den 23-årige fodboldspiller, som for nylig har skrevet under på en kontrakt med italienske Palermo, til at sove ved siden af sin brud mange gange i fremtiden. Det håber Ibi Støving i hvert fald.

Se billederne: Ibi og Makienok udvider familien

– Ren, blød, loyal, intens, varm og støttende kærlighed. Jeg vil altid elske Simon, og jeg håber, at han altid vil elske mig, skriver hun på parrets hjemmeside.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu