Nygifte royale: Ét bryllup er ikke nok

torsdag d. 30. juli 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo skal giftes to gange på en uge.

Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo skal giftes to gange på en uge. Foto: Lionel Cironneau/AP

Pierre Casiraghi er lige blevet gift ved en storslået ceremoni i Monte Carlo. Men nu gentager det nygifte par succesen i Italien.

De fleste piger drømmer om deres bryllupsdag fra barnsben, og når dagen endelig kommer, hvor man skal erklæres “mand og kone” er det højdepunktet på en kærlighedshistorie. Men for nogle par er ét bryllup bare ikke nok.

Nygifte royale tager familien med på bryllupsrejse

Søndag den 25. juli var der stor fest i kongehuset i Monaco. Her blev fyrst Alberts nevø Pierre Casiraghi nemlig gift med sin italienske kærlighed Beatrice Borromeo.

Men det civile bryllup i Monte Carlo var ikke tilstrækkeligt for det nygifte par. De skal derfor giftes igen ved endnu en ceremoni, denne gang i brudens hjemland, Italien. Det skriver Hello! Magazine.

Til den første bryllupsfest var ikke mindre end 700 gæster inviteret, hvor flere medlemmer af Monacos kongefamilie og brudens aristokratiske slægtninge var med. Men gæsterne kan se frem til endnu en fest, der denne gang vil sætte fokus på det religiøse aspekt af ægteskabet.

Både fyrst Albert og hans hustru prinsesse Charlene samt gommens mor, fyrst Alberts søster prinsesse Caroline, vil formodentligt tage flyvetuen til Italien, når parret skal give hinanden et “sí” lørdag den 1. august.

Hvor det første bryllup blev fejret på det royale palads i Monte Carlo, vil det andet finde sted i det fri. Parret har nemlig inviteret sine gæster til en privat ø, Isolino di San Giovanni, ud for kystbyen Pallanza. Festen fortsætter på slottet Rocca d’Angera, der normalt huser et museum, der dog er lukket i weekenden.

Bryllup i Monaco bliver til kostumefest

Men hvad giver man et nygift par til deres andet bryllup? Ifølge det italienske magasin Oggi ønsker Pierre og Beatrice sig blandt andet en bakke med gevir-håndtag til den nette sum af godt 3000 kroner. Parret ønsker sig også donationer til et projekt, der støtter dårligt stillede børn i Sicilien.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu