Aflægger Danmark særligt besøg

Den engelske komiker og skuespiller Ricky Gervais, der blandt andet er kendt for serien "The Office", lægger vejen forbi København 5. september

Sidste år kunne komikeren Ricky Gervais optræde for fulde huse i Royal Arena, men når han i næste uge lægger vejen forbi Danmark, er det kun en brøkdel af hans fans, der vil være plads til.

Omkring 640 comedy-fans får således mulighed for at opleve en af de største britiske komikere, når han i næste uge gæster Bremen Teater i København.

Forbereder turné

Det sker ved et show under titlen "Work In Progress" som led i forberedelserne til Ricky Gervais' næste verdensturné.

Den engelske komiker Ricky Gervais gæster 5. september Bremen Teater i København. Sidste år var han forbi et udsolgt Royal Arena. (Arkivfoto).

Det oplyser Live Nation Denmark i en pressemeddelelse.

Ricky Gervais er blandt andet kendt for at være en af medskaberne til serien "The Office", som han også selv medvirkede i. Serien følger dagligdagen på et kontor og havde premiere i 2001.

Mest succesrige

Det er den mest succesrige britiske komedie nogensinde og er vist i mere end 90 lande med syv genindspilninger, fremgår det af pressemeddelelsen.

Den engelske manuskriptforfatter står også bag Netflix-serien "After Life", hvor han også ses i hovedrollen.

Udsolgt Royal Arena

På standup-scenen har han blandt andet turneret rundt med det Golden Globe-vindende show "Ricky Gervais: Armageddon", der altså også bragte ham forbi et udsolgt Royal Arena i 2023.

Den 5. september går turen altså til Bremen Teater.

Det officielle billetsalg til showet begynder fredag klokken 10 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Ricky Gervais' Opvarmning til Verdensturné

Ricky Gervais optræder med 'Work In Progress' showet på Bremen Teater i København som forberedelse til sin næste verdensturné.

Kun 640 tilskuere får chancen for at se Gervais live, en markant forskel fra det udsolgte Royal Arena show i 2023.

Billetsalget starter fredag kl. 10 via livenation.dk og ticketmaster.dk, hvor fans kan sikre sig en plads til det eksklusive event.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Powered by Labrador CMS