DR satser på nyt program

Julie R. Ølgaard skal hjælpe fem vennepar, der er gledet fra hinanden, med at gentænde gnisten. Blandt andet ved at lænke dem sammen

Den kendte skuespiller Julie R. Ølgaard vil være en vaskeægte ven i nøden for fem forskellige vennepar, der er gledet fra hinanden.

Sammen med en psykolog skal Julie R. Ølgaard være vært på DR-eksperimentet "Venner igen", der vil hjælpe fem forliste vennepar med at klinke skårene.

Det oplyser public service-stationen i en programomtale.

Lænket sammen

- De bliver bogstaveligt talt lænket sammen og skal gennem en række seriøse og seriøst sjove oplevelser og udfordringer, skriver DR om programmet.

Derigennem skal de fem forhenværende vennepar lære hinanden at kende igen og arbejde på deres problemer, lyder det.

- Forsømte venskaber kan genantændes gennem tid, nærvær og nye oplevelser. Men det kræver vilje og en stor investering fra de fem vennepar, som til sidst skal tage stilling til, om de nu også vil være venner igen, skriver DR.

Tidligere ungdomsvært

Julie R. Ølgaard var også for præcis 20 år siden vært på DR. Fra 2003 til 2004 bød hun velkommen til public service-stationens musik- og ungdomsprogram "Boogie".

Derudover har den i dag 42-årige Julie R. Ølgaard også været TV 2-vært på underholdningsprogrammet "Zulu Djævleræs".

Præmiere 31. august

Ved siden af skuespillet og værtsjobbene har Julie R. Ølgaard tidligere lavet podcasten "Jagten på en ven" sammen med kollegaen - men mestendels veninden - Neel Rønholt, som Julie R. Ølgaard sammen med Laura Christensen også har dannet N.I.P.S. med. 

Et akronym for Nye Impulser på Scenen, der begyndte som en teatergruppe og siden blev til en satirisk youtubekanal.

"Venner igen" har premiere på DR1 lørdag den 31. august og kan desuden ses på DRTV.

Julie R. Ølgaard er kendt for sine venskaber med kollegerne Laura Christensen og Neel Rønholt. Sammen har de tidligere lavet indslag på youtubekanalen N.I.P.S. (Arkivfoto).

Venner igen

Julie R. Ølgaard og en psykolog hjælper fem vennepar med at genopbygge deres venskaber i DR-eksperimentet 'Venner igen'.

Venneparrene bliver lænket sammen og udsat for forskellige aktiviteter for at styrke deres relationer og løse konflikter.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Powered by Labrador CMS