Rasmus Botoft får som den eneste ny chance 

Skal kæmpe om prisen i den populære tv-serie 'LOL-Den der ler sidst' med Sofie Linde som vært

Offentliggjort

Det var lige ved og næsten for den kendte skuespiller, satiriker og tv-vært Rasmus Botoft at snuppe sejren i den første sæson af "LOL: Den der ler sidst", hvor ti kendte entertainere skal få hinanden til at flække af grin uden selv at trække på smilebåndet.

Her var han blandt de to sidste tilbage i studiet, men måtte til sidst se sig slået af Martin Brygmann.

Nu får Rasmus Botoft en chance for revanche i anden sæson af Prime Video-programmet, der får premiere på streamingtjenesten 29. november.

Det afslører Prime Video i en pressemeddelelse.

Absurde rammer

- Det var en ret vanvittig, heftig og ikke mindst virkelig sjov oplevelse at være med i sæson et. Men hvor vanvittigt det end lyder, så befandt jeg mig ganske godt i den absurde ramme, siger Rasmus Botoft i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Mine forventninger til at deltage i sæson to var, at jeg havde en fordel, fordi jeg havde prøvet dette vanvid før. 

Men samtidig vidste jeg også, at det ville blive noget helt andet og sikkert en total anden oplevelse og stemning at være i, da det jo er nogle helt andre kollegaer, der er med i den nye sæson.

Sofie Linde styrer løjerne

I anden sæson står Rasmus Botoft nemlig ansigt til ansigt med Linda P, Stephania Potalivo, Lars Hjortshøj, Ruben Søltoft, Rasmus Bjerg, Mia Lyhne, Annika Aakjær, Jan Elhøj og Rasmus Wallbridge.

Det er endnu en gang Sofie Linde, som styrer løjerne og agerer dommeren, der monitorerer, om der bliver fortrukket en mine. 

Gør der det, er det ud af konkurrencen.

Den, der ler sidst, får ud over titlen og æren en pose penge, der doneres til en velgørenhedsorganisation efter eget valg.

Anden sæson af "LOL: Den der ler sidst" får premiere på Prime Video den 29. november.

I første sæson måtte Rasmus Botoft se sig slået af Martin Brygmann, men han nåede længere end de otte øvrige kombattanter, som blandt andre talte Søs Egelind og Nikolaj Stokholm.
Powered by Labrador CMS