Nyligt halsopereret sanger tilbage på scenen

torsdag d. 4. juni 2015 kl: 12. 23 Af: Ritzau Fokus
 
Sam Smith, der stadig kommer sig efter en operation på stemmebåndet, annoncerer, at han er tilbage på turné til november.

Sam Smith, der stadig kommer sig efter en operation på stemmebåndet, annoncerer, at han er tilbage på turné til november. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Sam Smith har netop annonceret nye koncertdatoer, efter sangeren forrige måned måtte aflyse turnéen grundet en operation på stemmebåndet.

Nu er der godt nyt til de Sam Smith-fans, der har måttet vinke farvel til deres koncertpladser, efter sangeren i april blev akut syg med blødninger på stemmebåndet.

Ultimativ hyldest: Verdensstjerne vil bo i Danmark

Efter en vellykket operationer er den britiske soulsanger nemlig tilbage på scenen og annoncerer nye koncerter, der skal gøre det op for de aflyste. Det oplyser Smiths turné-bureau Frontier Touring.

– Jeg er helt utrolig glad for at være tilbage på scenen og optræde for jer alle sammen igen, og jeg lover, at det vil blive endnu bedre, end det ville have været, før min stemme led skade, skriver Sam Smith på bureauets hjemmeside.

Det var først og fremmest de australske fans, det gik ud over, da Sam Smith, lige inden sin koncert i Sydney 28. april, måtte hasteindlægges med blødninger.

Efterfølgende blev koncerterne i Melbourne, Adelaide og Perth også aflyst. Så når den firedobbelte Grammy-vinder til efteråret igen stiller sig bag mikrofon, er det netop de byer, der får først besøg.

– De sidste par måneder har været forfærdeligt svære, men den støtte, kærlighed og tålmodighed, som mine fans har vist mig, er helt utrolig. Jeg skylder jer alle tak. Jeg kan ikke vente med at se jer alle, skriver han efterfulgt at fire x’er, der symboliserer kys.

Verdensstjerne optræder i Danmark for første gang

Efter planen skulle Sam Smith desuden have optrådt i Stockholm i Sverige torsdag aften den 4. juni. Der er endnu ingen forlydender om, hvornår de aflyste koncerter i Skandinavien og Europa vil blive genannonceret.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu