Nysepareret stjerne deler datingråd

fredag d. 18. august 2017 kl: 13. 36 Af: Ritzau Fokus
FARIS-FILES-US-ENTERTAINMENT-FILM-PRATT
Anna Faris og Chris Pratt er for nylig gået fra hinanden efter over ti års forhold. Foto: Frederic J. Brown/Scanpix (Arkivfoto)

Anna Faris og Chris Pratt er for nylig gået fra hinanden efter over ti års forhold.

Efter over ti års forhold hvoraf otte af dem var som mand og kone, oplyste Hollywood-stjernerne Anna Faris og Chris Pratt i starten af august, at de var gået fra hinanden.

Parret udsendte en fælles erklæring, som blev delt både på Twitter og Instagram.

– Vi er kede af at bekendtgøre, at vi er ved at blive separeret. Vi har prøvet i lang tid, og vi er meget skuffede, lød det fra den 40-årige Scary Movie-skuespillerinde og den 38-årige Passengers-stjerne.

– Vores søn har to forældre, som elsker ham meget højt, og for hans skyld ønsker vi fremover at holde denne situation så privat som muligt. Vi elsker stadig hinanden og vil altid værne om vores tid sammen.

Sådan lød det i starten af august.

Deler vigtige datingråd

Og i en nylig udsendelse i sin podcast, “Unqualified”, delte Faris ifølge magasinet Us Weekly sine vigtige datingråd.

Hollywood-par skilles efter otte års ægteskab

– Livet er for kort til at være i et forhold, hvor man føler, at det ikke er rigtigt. At der er en, som ikke har din ryg eller værdsætter dig fuldt ud, sagde hun og havde en klar opfordring:

– Kend dit eget værd. Vær ikke bange for at føle din selvstændighed, hvis tingene ikke er rigtige, sagde Faris og takkede sine fans for støtten i den svære tid.

Der opstod ellers kærlighed ved første blik, da Faris og Pratt mødte hinanden under prøverne til filmen “Take Me Home Tonight” i starten af 2007.

Året efter forlovede parret sig og blev gift på den indonesiske ø Bali i juli 2009.

Pratt & Faris: Sådan holder vi liv i kærligheden

I august 2012 fik parret sønnen Jack, som snart fylder fem.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu