Nyskilt tv-vært: -Jeg er gået i cølibat

søndag d. 20. december 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Nick Cannon og Mariah Carey giftede sig efter seks ugers forhold. Efter seks års ægteskab blev de separeret.

Nick Cannon og Mariah Carey giftede sig efter seks ugers forhold. Efter seks års ægteskab blev de separeret. Foto: Frank Micelotta/FRANK MICELOTTA/INVISION/AP

Nick Cannon og Mariah Carey brød sidste år, og selv om divasangerinden er kommet videre, er tv-værten endnu ikke parat til det samme.

Det startede som en hæsblæsende romance, da Nick Cannon og Mariah Carey forelskede sig hovedkulds i hinanden i 2008.

Under indspilningerne til divasangerindens musikvideo “Bye Bye” opstod der øjeblikkelig sød musik mellem den 45-årige sangstjerne og den 10 år yngre tv-vært.

Se billedet: Lykkelig tv-vært far for tredje gang

Efter blot seks intense ugers forhold giftede de sig, men da parret passerede deres seks års bryllupsdag, kølnede kærligheden alligevel af, og de blev separeret i 2014.

Cannon ikke klar til at date

Carey er for nylig stået frem med den milliardære forretningsmand James Packer, men Cannon selv er endnu ikke parat til at date en ny, fortalte han i et nyligt interview med talkshowdronningen Ellen DeGeneres ifølge magasinet Us

– Jeg er slet ikke klar til sådan noget endnu – slet ikke, lød det åbenhjertigt fra “America’s Got Talent”-værten, der erkendte, at der ikke er meget action hos ham i øjeblikket.

– Jeg er i cølibat. Ingen sex lige nu. Lige nu koncentrerer jeg mig om at arbejde med mig selv, lød det overraskende fra Cannon.

Parret har hverken skændtes om spisestellet eller kastet med porcelæn, siger Cannon, der har tvillingerne Monroe og Moroccan på fire år med sangerinden.

– Der er ubetinget kærlighed. Børnene ved, at mor og far stadig elsker hinanden – og vigtigst af alt så elsker de os.

Skilsmisse var en lykkelig affære

I starten af december understregede Cannon, der har Careys navn tatoveret hen over ryggen, at stjerneskilsmissen var en lykkelig affære:

– Vores relation er stadig fyldt med kærlighed og respekt. Hun kom hurtigere videre, end jeg havde forventet, men hey, det er jo fordi, hun er Mariah Carey, sagde han i Howard Sterns radioprogram på SiriusXM.

– Så længe hun er glad, og vores børn er glade, så er jeg glad. Alt er godt.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu