Nyskilte Stefani indrømmer: -Jeg dater kollega

torsdag d. 5. november 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Gwen Stefanis nye flirt, countrycrooneren Blake Shelton, er klar til at kysse farven af sangerindens postkasserøde læber.

Gwen Stefanis nye flirt, countrycrooneren Blake Shelton, er klar til at kysse farven af sangerindens postkasserøde læber. Foto: Rob Latour/ROB LATOUR/INVISION/AP

Efter langt venskab er der nu opstået kærlighed. Kollegerne Gwen Stefani og musikeren Blake Shelton ser nemlig til hinanden.

Sangerinden Gwen Stefani og countrycrooneren Blake Shelton har sammen fundet melodien, efter de begge for nylig har set deres respektive ægteskaber kuldsejle.

Rockmusiker begræder stjerneskilsmissen

I august bekendtgjorde 46-årige Stefani, at hun skulle skilles fra musikermanden gennem 12 år, Gavin Rossdale, mens hendes nye flamme brød med sin kone, countrysangerinden Miranda Lambert, i sommer efter fire års ægteskab.

Sød musik opstået

Efter tre måneder med kleenex og knuste hjerter er der nu opstået sød musik mellem de to musikere, der begge er dommere i den amerikanske udgave af Voice, bekræfter Stefanis repræsentant efter adskillige forlydender om den spirende romance.

– Gwen og Blake har været venner i lang tid, og de er først lige begyndt at date hinanden, lyder den glædelige men kortfattede besked til magasinet Us.

I et nyligt radiointerview med 97.1 AMP Radio fortalte No Doubt-sangerinden, at hun var klar på nye narrestreger efter bruddet fra Rossdale, som hun har tre sønner med.

– Jeg føler, jeg brækker mig, når jeg hører ordet skilsmisse, men jeg har åbnet et kapitel til et nyt liv, og det er faktisk ret så fantastisk, lød det fra den Grammy-nominerede sangerinde, der er kendt for sit evigt platinblonde hår og sine postkasserøde – og nu også kysseklare – læber.

Skilsmisse kom bag på Stefani

Skilsmissen fra Rossdale kom dog virkelig bag på Stefani, der udgav det hjerteskærende nummer “Used To Love You” om bruddet med linjer som “Jeg troede, jeg var det bedste, der nogensinde var sket for dig”, og “siden hadede jeg dig”:

– Jeg har brug for at skrive ny musik, og det er sådan, jeg har tænkt mig at komme ovenpå igen. Jeg er bogstavelig talt ligesom de der partypiger, der bare skal ud at give den gas efter et brud, så pas på derude. Jeg skal bare have det sjovt, sagde Stefani, der i interviewet også røbede, at hun synes, Shelton “er lækker”.

Berørt sangerinde hylder mobbeoffer på scenen

Stefani og Shelton deltog i lørdags i en Halloween-fest, som Maroon 5-sangeren Adam Levine holdt, og her lagde hans kone, modellen Behati Prinsloo, et billede op af det nye par: https://instagram.com/p/9jo4aUwlgI/?taken-by=behatiprinsloo

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu