Sommerhus-salg: Så meget scorede Nystrøm og Rasted

mandag d. 12. juni 2017 kl: 6. 00 Af: Elo Christoffersen
nystrøm rasted sommerhus
Lene Nystrøm og Søren Rasted har efter blot 14 dage fået solgt sommerhuset. Foto: Scanpix (Arkivfoto)

Der skulle blot gå to uger før sommerhuset var solgt.

Man kan nå mange ting på et par uger; få catchet op med alle vennerne, gå til møde i ungernes respektive institutioner, planlægge, tage tilløb, overspringshandle og rent faktisk udføre hovedrengøringen – og så kan man, som Lene Nystrøm og Søren Rasted lige har gjort, få solgt sommerhuset.

I hvert fald gik der ikke meget mere end to uger på det officielle boligmarked, før de to Aqua-medlemmer kunne fjerne til salg-skiltet foran sommerhuset i Tisvildeleje på Sjællands nordkyst.

De gik fra hinanden i 2017

Dertil kommer et afslag på 175.000 kr.

De nye ejere har nemlig fået sommerhuset for 3,3 millioner kr. Det afslører tinglysningen af sommerhusets skøde, der netop er gået igennem, det skriver Boliga.dk.

Attraktivt ferieområde

Parret, der tidligere på året meddelte offentligheden, at de var gået hvert til sit, købte selv ejendommen i den trendy kystby tilbage i 2006, og dermed har de kunnet spendere adskillige sæsoner i et af Danmarks mest attraktive sommerhusområder.

I løbet af de senere år er Tisvilde – som byen ofte bare kaldes – vokset med blandt andet egen musikfestival ‘Musik i Lejet’ og pop up-shops.

Sidste år lykkedes det sågar også byen at få vippet en af liebhavernes andre foretrukne ferie-retræter Hornbæk af toppinden med landets højeste pris på sommerhuskvadratmeterne, oplyser Boliga.dk.

Villaen kan også købes

Var du så småt ved at finde fanplakaterne frem fra gemmerne og smide skiven med Aquarium på anlægget i håbet om at købe det legendariske bands adresse, så er muligheden ikke helt passé.

Den er bare en anelse dyrere.

Søren Rasted bliver vært for populært tv-program

For vil du erhverve de to musikeres gigantiske liebhaver-palæ ved Blovstrød i Nordsjælland, der kom på markedet i sidste uge, er det 35 millioner kr., der skal findes.

Til gengæld får man så også den fulde råderet over det 420 kvadratmeter store hjem med to tårne, teenage-afdeling med egen indgang, tv-stue med pejs og tennisbane i haven – hvor der iøvrigt også er plads til hestehold.

Del din kommentar

Forsiden lige nu