Nyt dokument i Jackson-sagen

onsdag d. 10. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Der er dukket et nyt dokument op, som vil gøre, at Michael Jackson kommer til at stå meget stærkere i den kommende retssag. Dokumentet er fra de sociale myndigheder i Los Angeles, som netop har lækket det til medierne. I dokumentet refereres en samtale, hvor både den 13-årige dreng og hans bror fortæller socialrådgiveren, at han ikke er blevet udsat for seksuelle overgreb. Også drengens ældre søster siger, at hun aldrig har set, at der er foregået noget seksuelt mellem Michael Jackson og hendes bror.

“Los Angeles County Department of Children and Familiy Services” undersøgte sagen allerede i februar i år og de kom frem til, at der ikke var noget grundlag for anklagerne. Det skete efter at de fik en opringning fra en medarbejder på den 13-åriges skole, der havde en mistanke om, at drengens mor forsømte ham og at Michael Jackson forgreb sig på ham.

Cliff Richard fejrer jubilæum i Danmark

Superstjernens advokater forventes at lægge stor vægt på de nye oplysninger, der måske kan vende sagen til deres klients fordel. I næste uge bliver Michael officielt sigtet af statsadvokaten og den 9. februar starter retssagen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu