Nyt Far til fire-hold: -Vi jubler af lykke

tirsdag d. 16. august 2016 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus

Næste år får en ny "Far til Fire"-film premiere, og det bliver med nye ansigter i de kendte roller.

Det er næsten 70 år siden, at den første “Far til Fire”-film udkom, men fortællingen er langt fra slut. Nu starter optagelserne til en ny film, og de nye hovedrolleindehavere er netop blevet offentliggjort.

Det bliver Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen, der skal spille rollerne som henholdsvis Far og Onkel Anders i den nye film, og skuespillerne er jublende lykkelige over, at de har landet netop disse roller.

– Jeg har det helt fantastisk med at skulle overtage en så folkekær rolle, fortæller skuespilleren Thomas Bo Larsen, der skal spille Onkel Anders i den nye film, til Ritzau Fokus og fortsætter:

Se traileren til ny "Far til Fire"-film

– Jeg så jo de gamle film, da jeg var lille, og jeg var helt vild med Onkel Anders. Han er jo Lille Per som voksen, siger skuespilleren, der senest har været en del af tv-succesen “Bedrag”.

“Lidt halvskør”

Thomas Bo Larsen påpeger samtidig, at Onkel Anders er lidt halvskør, men at han håber på at kunne gøre ham bindegal i den nye film, dog uden at glemme karakterens barnlige sjæl.

Det er første gang, at skuespilleren nærmer sig det kendte univers, der omfavner historien om Lille Per. Men det gælder ikke for den anden nyvalgte hovedrolleindehaver.

Skuespilleren Martin Brygmann har nemlig tidligere spillet farens chef, men nu står jobbeskrivelsen på noget lidt andet. Han skal nemlig spille rollen som far til de fire børn i den kommende film.

– Da jeg blev spurgt, syntes jeg, at det var en kæmpestor ære. Jeg er så stolt over at skulle være fakkelbærer i det store olympiske “Far til Fire”-projekt, uddyber familiens nye overhoved over for Ritzau Fokus.

Martin Brygmann håber at kunne give rollen som den hårdtprøvede familiefar et mere begavet ansigt, ligesom han håber at kunne videregive filmenes budskab til et nyt publikum.

– Det handler jo om sammenhold, og om at hvis familien står sammen, så kan de klare alt. Det kan jeg godt lide, siger Martin Brygmann.

Alle fire børn er nye i filmen

Onkel Anders og Far er ikke de eneste nye karakterer i den kommende film. Alle fire børn er ligeledes nye i universet, men flere af børnene har dog efternavne, som i forvejen er kendte i offentligheden.

Sangerinden Szhirleys ældste søn, Elton, har landet rollen som Lille Per, mens skuespillerinden Anne Louise Hassings søn skal spille storebror Ole i den kommende film.

Sådan foregår optagelserne til Far til Fire

Den nye “Far til fire”-film får premiere i løbet af vinterferien næste år.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu