Nyt sitcom har premiere søndag

lørdag d. 5. september 2015 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
 

I morgen har Comedy Central premiere på sin nye egenproducerede sitcom ’Brotherhood’.

’Brotherhood’ er Comedy Centrals egenproducerede multikamera-sitcom og et led i kanalens langsigtede satsning på at nå ud til et større globalt publikum. Serien er skabt af Patrick Carr og Poul McKenna, og det er skabernes første manuskriptbaserede tv-produktion. ’Brotherhood’ er optaget i et studie foran et live-publikum, og produktionsselskabet bag serien er Big Talk Productions.

– ’Brotherhood’ passer perfekt ind i Comedy Centrals sendeflade. Som mange andre af vores serier er den både intelligent og morsom, og desuden skildrer ’Brotherhood’ relationer og situationer, som mange af vores seere vil kunne genkende sig selv i, siger David Lincoln Blom, produkt- og markedsdirektør for Comedy Central.

I ’Brotherhood’ følger vi de to brødre Dan (spillet af Ben Ashenden) og Toby (spillet af Johnny Flynn), der begge er i 20’erne. Da deres mor pludselig dør, bliver de surrogatforældre til deres lillebror Jamie (spillet af Scott Folan). Dan er en sarkastisk spøgefugl og Toby er naiv og en rigtig hjerteknuser, mens lillebror Jamie ikke har sagt et ord i seks måneder. Brødrene er hinandens modsætninger, og pludselig skal de leve sammen, for de har ikke andre end hinanden.

Sex and the City-stjerne gør grin med Donald Trump Fire nye serier får dansk premiere i weekenden

Seriens rollebesætning tæller Johnny Flynn (Scrotal Recall), Ellie Taylor (kendt fra Snog, Marry, Avoid & Fake Reaction), Gemma Chan (kendt fra Fresh Meat, Secret Diary of a Call Girl), Ben Ashenden (kendt fra Siblings, The Pin) og Sarah Hadland (kendt fra Miranda, Horrible Histories).

’Brotherhood’ bliver sendt i otte afsnit af 30 minutters varighed på Comedy Central søndage klokken 21.20. Premiereafsnittet bliver sendt i morgen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu